ethernet για τα ενσωματωμένα συστήματα

S

shakeebh

Guest
HI όλα

Προσπαθώ να προγραμματίσετε το ethernet ενότητα του «ez80Acclaim ZiLOG του!"MCU.Μπορεί ο καθένας από εσάς με εμπειρία στη σύνταξη κώδικα για ethernet για τα ενσωματωμένα συστήματα να μου δώσει κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα προχωρήσουμε όπως είμαι εντελώς νέος σ 'αυτό.Θα ήθελα να μάθω πράγματα όπως πώς να σχηματίσουν ένα ethernet πακέτο (κεφαλίδες και τα ρυμουλκούμενά του), τι επεξεργασία γίνεται συνήθως από το υλικό κατά τη μετάδοση και λήψη δεδομένων ή οτιδήποτε άλλο ότι οι άνθρωποι u think σημαντικό για ένα άτομο να γνωρίζει πριν από τον καθορισμό με πραγματικά το πρόγραμμα.

ευχαριστώ.

Μερικά βιβλία refrence να διαβάσει είναι:

«Δικτύωση & Internetworking με μικροελεγκτές" Με Fred Eady ISBN: 0-7506-7698-1

"TCP / IP Lean: Web Servers για τα ενσωματωμένα συστήματα (2η έκδοση)" Jeremy Bentham ISBN: 157820108X

"Embedded Ethernet και Internet Ολοκλήρωση" Με Ιαν Axelson ISBN: 1931448000

Νομίζω ότι το πρωτόκολλο TCP / IP Lean βιβλίο είναι περισσότερο αυτό που ψάχνετε.

Επίσης ρίξτε μια ματιά στο Circuit Cellar περιοδικό πίσω Θέματα.Μπορεί να έχουν ένα σχέδιο refrence.

thanks a lot jhallows
Ι m ήδη αναφορές σε αυτά τα βιβλία, εκτός από το πρωτόκολλο TCP / IP μία για το έργο μου.Εκτός αυτών, υπάρχει και "Ethernet Definite Guide" (μόνο για ethernet θέματα hardware) που με βοήθησε πάρα πολύ κατά τον προγραμματισμό της MAC MCU μου και PHY.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back