ESD

B

bluetoooth

Guest
Γεια boys.I έχουν πρόβλημα με ESD.There οι αιχμές μόνο για GND transils χρήση tracks.I για την προστασία ESD αλλά δεν λειτούργησε γιατί δεν μπορώ να βρω αναφορά για αυτή την τάση.
U έχουν καμία ιδέα για το πώς λύσει αυτό το πρόβλημα;

Κοίταξα ένα φύλλο δεδομένων για transils και δείχνει χρόνο απόκρισης στα 10 για το 100 της μικροδευτερόλεπτα.Αυτό είναι περισσότερο από ένα γεγονός που δεν EOS ESD.

HBM ESD είναι πάνω σε ~ 750ns με χρόνο ανόδου του 2-10ns.

MM ESD είναι ακόμη πιο γρήγορα και CDM ESD μπορεί να είναι πάνω στο <10ns.

Δεν πιστεύω ότι ένα transil μπορεί να ανταποκριθεί αρκετά γρήγορα για αυτές τις παροδικές εκδηλώσεις.

Θα πρέπει να παρέχουν κάποιες περισσότερες πληροφορίες για εμάς να σας βοηθήσουμε.

Να περιγράψετε την υπογραφή αποτυχία σας καλύτερα και τι είδους / διαδικασία που χρησιμοποιείτε.

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείτε με "αιχμές μόνο για GND κομμάτια".

Dr.Prof

Έχω PCB με mega128 AVR και FTDI chip.The επικοινωνίας είναι εντάξει στην κανονική κατάσταση αλλά όταν η δοκιμή απόκρισης σε σήμα ESD / 2kV /, θ μέτρο για αιχμές τροχιά GND μάγισσα επαναφορά AVR ή FTDI.
Προσπάθησα να χρησιμοποιήσετε transils για την προστασία ESD της παρούσας signal.When δοκιμής θ η απάντηση για GND θ αεροπλάνο βλ. θορυβώδες σήμα.Σήμα μοιάζει με σήμα όταν δεν χρησιμοποιούν transils ..
Οι transils εκεί επεξεργασία ή υπάρχει άλλο πρόβλημα;

Transils δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο απόκρισης να απορροφήσει περίπτωση ESD.Ως εκ τούτου GND τάση σας αυξάνεται από την επιβάρυνση με ένεση από το γεγονός ESD.Υποψιάζομαι άλλα μέρη σας να επαναφέρετε επειδή αυξήσεις έδαφος για την αντιμετώπιση ESD.Είμαι και αν υποτεθεί ότι είναι μια θετική ZAP προς το pin GND / ίχνος.

Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα MOV αντί transil.Varistors ανταποκρίνονται ταχύτερα από ό, τι transils.

Είμαι επίγνωση της εταιρείας (www.littlefues.com) ότι έχει ένα σύνολο varistors ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις νανοδευτερόλεπτο χρονικό πλαίσιο.Κάνουν επιφάνεια mount εκδοχή ότι είναι μικρό και συμπαγές.Αυτά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την προστασία τσιπ για την παροχή δύο επίπεδα προστασίας ESD.

Καθ. Δρ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back