ESD Αρχιτεκτονική

S

shaikhsarfraz

Guest
Γεια σου,
Μπορεί κάποιες σώμα δώσετε κάποιες καλές σημειώσεις / docs για ESD συστήματα προστασίας ή architechtures.

Ευχαριστώ
Shaikh Sarfraz

check out Razavi.έχει δώσει βασικά περίπου ESD αλλά και την προστασία από αυτήν.

Γεια σου,
Ευχαριστώ για την reqponse.
Πήγα μέσω Razavi, αλλά χρειάζομαι κάποια πρακτικά αρχιτεκτονικής για την προστασία ESD που χρησιμοποιούνται συνήθως σε I / O κυκλώματα.

Ευχαριστώ
Shaikh Sarfraz

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε
ESD κυκλώματα & συσκευές βιβλίο του Στίβεν H Voldman

ESD στο Silicon ολοκληρωμένων κυκλωμάτων
2nd Edition
από Ajith Amerasekera / Charvaka Duvvury

μπορείτε να παραπέμψει αυτό το σύνδεσμο για τα έγγραφα ESD

http://www.ics.ee.nctu.edu.tw/ ~ mdker / journal.html

Αναχώρηση Ming-Dou Ker.Έχει πάνω από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με ESD σε κάθε σχέδιο
τομέα και είναι σύμβουλος σε όλο τον κόσμο, έτσι paers του και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι πολύ πρακτικό.

Έχω κάποια εμπειρία για να μοιραστώ μαζί σας για ESD όπως έχω αγωνιστεί για ένα χρόνο για να επιτευχθεί 8kV HBM στη IO μου-ring

(1) Αναχώρηση διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα έγγραφα και να επιλέξουν το πιο απλό.
(2) Gate σύζευξη δομή είναι ήδη αρκετά καλή για να επιτύχει τουλάχιστον HBM 2kV
(3) Έλεγχος πρότυπο που χρειάζεστε, HBM / MM / ΜΚΑ;Διαφορετική πρότυπο μπορεί να απαιτεί διαφορετική δομή
(4) Τροποποίηση απλό κύκλωμα σας από ορισμένα υφιστάμενα έγγραφα ή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας
(5) Run παροδικές προσομοίωση να μιμηθούν ESD ήθελα παλμό.Ελέγξτε τα έγγραφα από τα παραπάνω τύπος
(6) Βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερο από αρκετό περιθώριο για διάταξης.Μην εμπιστεύεστε τους κανόνες σχεδιασμού από χυτηρίου.Αριστερά περισσότερο περιθώριο, όπως και πολυ πλάτος πύλη, επικοινωνία-να-spacing πύλη, min.μέγεθος του buffer, αυτά είναι πολύ κρίσιμη από 1kV απέτυχε να περάσει 2kV περιφέρεια
(7) Αναχώρηση το δρόμο για τη χορήγηση απαλλαγής στο σύνολο τσιπ τρόπο όπως το μονοπάτι απαλλαγής είναι κρίσιμη για την επιτυχία σας.Το πιο πιθανό, είναι VDD και VSS μονοπάτι.

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=146884&highlight =

δοκιμάστε αυτό

Satya

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back