Email καθυστέρηση κοινοποίησης

A

alexan_e

Guest
Είμαι επί του παρόντος τη λήψη e-mail (gmail) ειδοποιήσεις για απαντήσεις ή PMs μετά από 6 ώρες ή περισσότερο, όμως κάποιοι έχουν το ίδιο πρόβλημα ή είναι αυτό ακριβώς εγώ;

Το μόνο που έχουν κοινοποιήσεων μέσω του πίνακα ελέγχου, έτσι δεν μπορούμε να πούμε. Keith

Είμαι έχοντας το ίδιο θέμα εδώ, αλλά η καθυστέρηση κάποια στιγμή είναι πολύ μεγάλη τόσο αργά όσο 12 ώρες γιατί είναι τόσο [COLOR = "ασημένια"] --- Ενημερώθηκε --- [/color] Είμαι έχοντας το ίδιο θέμα εδώ, αλλά η καθυστέρηση κάποια στιγμή είναι πολύ μεγάλη τόσο αργά όσο 12 ώρες γιατί είναι τόσο

Υπήρξε ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο διαχειριστής έχει καθοριστεί, θα πρέπει να πάρει πίσω στην κανονική σύντομα. Σημειώστε ότι είχα παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά αυτές προκλήθηκαν από παροχέα e-mail μου και δεν το φόρουμ, το e-mail εστάλη από το φόρουμ, αλλά ελήφθη αργά από τις παρεχόμενες μου. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί αν συγκρίνουμε την αποστολή-λήψη του χρόνου, αν το πρόβλημα προκαλείται από το φόρουμ τότε ο αείμνηστος e-mail θα πρέπει να έχουν την ίδια αποστολή λάβετε timestamps που σημαίνει ότι είχε στείλει αργά αλλά έλαβε αμέσως. Από την άλλη πλευρά, αν δείτε μια αποστολή που είναι timestamp ώρες πριν λάβετε το email, τότε είναι λάθος παροχέα σας. Εδώ είναι το πώς μου send-έλαβε κοίταξε σε αυτή την περίπτωση, που ήταν το σφάλμα φόρουμ

που είναι δροσερό εγώ θα το ελέγξουμε και μετά prob μου σύντομα

Έχω καθυστέρηση μιας ημέρας για νέα ανακοίνωση μετά.

παιδιά λανθάνουσα κατάσταση είναι περισσότερο από 15 ώρες είμαι ακόμη να λαμβάνετε ειδοποιήσεις χθεσινή :-|

Κι εγώ, δεν έχω λάβει καμία κοινοποίηση μετά τις τελευταίες 15 ώρες. Αυτό υποτίθεται ότι είναι σταθερό χθες, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, έχω ήδη έρθει σε επαφή με τον διαχειριστή.

Πρέπει να είναι εντάξει μετά από αυτό το βράδυ. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Η κοινοποίηση αυτή έχει παραδοθεί μέσα σε λίγα λεπτά, έτσι υποθέτω ότι είναι πίσω σε κανονικό.

yup έλαβα όλα τα πράγματα μου κοινοποιήσεων πίσω σε κανονικό υποθέτω

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back