EAGLE Κλιμάκωση

Z

Zidane10

Guest
Τελείωσα το σχεδιασμό μου σε αετό.Τότε σκέφτηκα να το τυπώσετε για να ελέγξετε τις διαστάσεις, διότι είναι πολύ σημαντικό για το σχεδιασμό.Πότε θ τυπώνεται οι διαστάσεις δεν συμφωνεί με την εμφάνιση μου.I τυπώνεται σε άλλες εκτυπωτή και ίδιο πράγμα happend.Τώρα δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια φαεινή ιδέα να αλλάξει την κλιμάκωση μου γιατί θέλω να αποθηκεύσετε το σχεδιασμό και να τα αποστέλλουν σε manufactor να οικοδομήσουμε.Κάνω κάτι λάθος ή το πρόγραμμα είναι λίγο μακριά;Και με τι κλιμάκωση πρέπει να πάω να αποστείλουν στην manufactor να οικοδομήσουμε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

Γεια Zidane10!

Μήπως εφαρμόζεται συντελεστής κλίμακα από το 1 κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης;Προσπαθήστε να ελέγξετε κλίμακα αξία σας παράγοντας.Ίσως αυτό έχει αλλοιωθεί ή τι.Τι είμαι χρησιμοποιώντας αποτελεί παράγοντα κλίμακα από το 1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
topic.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με EAGLE λογισμικού προσπαθούν να ελέγξετε την περίπτωση που κάποιος χρειάζεται βοήθεια για EAGLE
θέμα.Έχουμε πολλούς φίλους να μας βοηθήσει στο πρόβλημα μας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back