dspic33f με ICD 2 προγραμματιστή

B

bumbi

Guest
Hi! Έχω προβλήματα που προσπαθεί να συνδεθεί και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα dspic33fj64gp802 με MPLAB ICD 2 προγραμματιστή. Αν χρησιμοποιώ μια 3.3VDC παροχή παίρνω το εξής σφάλμα όταν προσπαθώ να συνδεθείτε: -------------------------------- --------------------- Η σύνδεση με MPLAB ICD 2 ... Connected Ρύθμιση Vdd πηγή με στόχο ICDWarn0020: Άκυρα id συσκευή προορισμού (αναμένεται = 0x61D, διαβάστε = 0xFFF) ... Ανάγνωση ICD Κωδικός προϊόντος Running ICD Αυτοέλεγχος ... Πέρασε MPLAB ICD 2 έτοιμα για την επόμενη λειτουργία ---------------------------- ------------------------- Αν χρησιμοποιήσετε ένα 4.3-5VDC προσφορά αντ 'αυτού, η σύνδεση λειτουργεί μια χαρά. Ακόμη και η ακολουθία προγραμματισμού φαίνεται να λειτουργεί, αλλά όλα τα λιμάνια δεν είναι 5V ανεκτικοί. Υπάρχει κάποιος έχει καμία ιδέα, γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 3.3V ή μια λύση στο πρόβλημά μου; Θεωρεί Bjorn

Γεια σου έχεις τη λύση, όπως εγώ που βιώνουν, επίσης, το ίδιο prob με dspic33fj64mc706 το ic να πάρει πέρασε τον εαυτό TST, αλλά δεν recogonised από τον προγραμματιστή

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back