DSPic

M

Maverickmax

Guest
Γεια σου

Βρήκα ότι μικροκυκλώματος πωλούν DSPic μάρκα και την ανάπτυξη του σκάφους.Έχεις κανέναν σε αυτό το φόρουμ που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα, πριν από αυτό το τσιπ;Είναι καλή;Παρακαλώ ενημερώστε με ASAP

Να αρχίσει η διδασκαλία των σπουδαστών των πανεπιστημίων να χρησιμοποιήσει αυτό το chip τώρα;

Maverickmax77

Ναι, dsPic Η σειρά MICROS είναι πολύ καλές.Είναι 16 bit και μπορεί MICROS ρολόι μέχρι 120MHz.
Microchip επίσης έχουν μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη της κοινής DSP ρουτίνες.

btbass έγραψε:

Ναι, dsPic Η σειρά MICROS είναι πολύ καλές.
Είναι 16 bit και μπορεί MICROS ρολόι μέχρι 120MHz.

Microchip επίσης έχουν μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη της κοινής DSP ρουτίνες.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά έχω εκτός εργασίας για ένα λογισμικό σύμβασης, brushless κινητήρα ελέγχου χρησιμοποιώντας dsPic30F4012!Ναι, έχει ορισμένα σφάλματα του υλικού, αλλά και στήριξη από Microchip είναι πολύ καλή.Οι λίστα σφαλμάτων docs δημοσιεύει στο δικτυακό του τόπο και εργάζονται για το σιδέρωμα τα σφάλματα.Επίσης, παρέχει συμβουλές σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους.Είναι ένα αρκετά quantom άλμα μέσα από το εύρος και την υψηλή ΣΜΕ.Προτείνω να πάρετε το "dsPIC30F Προγραμματιστής
της Εγχειρίδιο αναφοράς» και το «Εγχειρίδιο αναφοράς dsPIC30F Οικογένεια" από την ιστοσελίδα.Πάρα πολλά στοιχεία για να προχωρήσουμε σε αυτή την κατηγορία, αλλά αυτά είναι κακό κώλο μάρκες!

Γεια σας παιδιά.ωραίο φόρουμ.

Θέλω να κάνω ένα έργο χρησιμοποιώντας dspic μικροελεγκτή αλλά dont ξέρει πού να αρχίσει πραγματικά.μπορεί κανείς να μου δώσετε κάποια υποδείξεις / ιδέες για το τι έργο θα είναι κάπως καλύτερη χρήση του dsPIC μικροελεγκτές;

ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back