DSP περιφερική για υψηλότερη συχνότητα δειγματοληψίας

L

lincolndsp

Guest
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιες δυνατότητες DSP. Στο βιβλίο "DSP και εφαρμογές με την C6713 C6416 DSK» ο συγγραφέας λέει ότι η συχνότητα των δειγματοληψιών που υποστηρίζονται από το codec AIC23 είναι 8, 16, 24, 32, 44,1, 48 και 96 kHz (με τη χρήση DSK6713_AIC23_FREQ_fsKHZ). Αλλά GSM σχεδιασμός μου διαμορφωτή με 271 ποσοστό kb / s με τη χρήση ενός ενδιάμεσου φέρουσα συχνότητα την οποία όλοι θα απαιτήσει τη χρήση της δειγματοληψίας συχνότητα περίπου 3 MHz ή και περισσότερο. Αλλά πώς μπορεί αυτό να υλοποιηθεί για να πάρει το σήμα εξόδου με τέτοιο ρυθμό δειγματοληψίας. Ίσως υπάρχει ένας άλλος τρόπος να ρυθμίσετε τη συχνότητα δειγματοληψίας; Ίσως να χρειάζεται κάποιο είδος ενός περιφερειακού για να πάρει μια τέτοια συχνότητα δειγματοληψίας. Παρακαλώ τι μπορώ να κάνω;

αυτά τα codecs δεν μπορεί να ptoduce αυτές τις συχνότητες. έτσι χρειάζεστε ένα ξεχωριστό A / D μετατροπέα, το οποίο προστέθηκε με το λεωφορείο εξωτερικό το DSP του (I / O, λεωφορεία μνήμη). Οι κατασκευαστές κάνουν ΚΔΚ μέχρι 200MHz ... 1GHz, νομίζω.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τη συχνότητα δειγματοληψίας μετά μπορώ να προσθέσω σε μια εξωτερική a / dd / a μετατροπείς. Εννοώ τη ρουτίνα της CCS.

Συνήθως, whe χρησιμοποιήστε ένα χρονόμετρο διακοπής, με τη συχνότητα δειγματοληψίας. στο χρονόμετρο ISR κάνουμε μια ανάγνωση από το ADC, και την επόμενη να samping εντολή, να ξεκινήσει η μετατροπή για την επόμενη χρονόμετρο IT. Μερικοί ΚΔΚ έχουν 2 διευθύνσεις: μία για τα δεδομένα ανάγνωση, και ένα για την εντολή του δείγματος.

Θα μπορούσατε να ανεβάσετε μου μερικές πρακτικές των υλικών και τη λογοτεχνία σχετικά με το σημείο

χρησιμοποιήσαμε στο πανεπιστήμιο, ένα dspcard, τι (δάσκαλος) έχουν σχεδιαστεί, και είπε μας, ότι η μέθοδος. Δεν ξέρω για οποιαδήποτε υλικά σε τέτοια πράγματα. Κοίταξα για παρόμοια πράγματα, αλλά παντού είναι ακριβώς teorethical χαρτιά, και τα βιβλία. εδώ είναι ένα σχέδιο συναρμολόγησης για αυτή την κάρτα. ένα bugy littlebit, και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς αυτή την κάρτα. Δεν έχω σχηματικές αναπαραστάσεις σχετικά με την κάρτα. Πρόκειται για ένα παλμογράφο PC. στην szkop.asm, θα βρείτε μερικά πράγματα. στην κάρτα είναι ένα TMS320VC5402-100 DSP, και ένα ADC, έως 1,5 MHz. Δεν ξέρω τον τύπο του, και περισσότερο για εκείνη την κάρτα. Νομίζω ότι είναι πολύ απλό. απλά χρησιμοποιήστε ένα 3state οδηγός λεωφορείου, ένας αποκωδικοποιητής διεύθυνση (FPGA, CPLD), και να συνδέσετε τις γραμμές δεδομένων του ADC, με τον οδηγό του λεωφορείου για το λεωφορείο εξωτερική του DSP, αν. και ο αποκωδικοποιητής διευθύνσεων θα ελέγχει το λεωφορείο-DRV, και καρφίτσα δειγματοληψία του ADC, σε μια άλλη περίπτωση διευθύνσεις. αυτό το 2 διευθύνσεις πράγμα-τι δεν έγραψε-είναι στο ADC, αλλά στην κάρτα [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Προσπάθησα να ανεβάσετε / επισυνάψετε zip αρχείο, αλλά εγώ δεν το βλέπω.

Γεια σου, Τελευταίο μήνυμα σχετικά με το θέμα αυτό αντιμετωπίζεται στις 24 Οκτ 2005. Τώρα έχω παρόμοιο πρόβλημα. Θέλετε να πείτε κάτι σε μένα))): Με τις καλύτερες ευχές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back