DSP Πώς να ξεκινήσετε.

γεια
καλό DSP φροντιστήριο παρέχεται.

link:

h ** p: / / rapidshare.com/files/3033376/concise_dsp_tutorial.rar.html

U πρώτα θα πρέπει να έχει γερές βάσεις στα Σήματα και systems.then u διαβάσετε μερικά κείμενα όπως το πρότυπο SKMitra, Oppenheim και Schaffer.

γεια σου,
wellif και θέλουν να αρχίσουν DSP u πρέπει να somebackground για Σημάτων και Συστημάτων και για την προσομοίωση Matlab είναι necesaary.
Γι 'αυτό προτείνουμε u για την πρώτη μελέτη "Σημάτων και Συστημάτων από Oppenheim και Wilsly"
Στη συνέχεια, το βιβλίο "χρόνος Διακριτά επεξεργασία σήματος από Oppenhiem και Wilsky" είναι επίσης ένα καλό βιβλίο για beginer.
DSP με MATLAB από Mitra είναι επίσης ένα καλό βιβλίο.θα έδινε u διορατικότητα σχετικά με την εφαρμογή του MATLAB μαζί με τις βασικές έννοιες.
hope this helps

Αρχίζουν u με γνώση των βασικών του MATLAB.
Στη συνέχεια αναφέρονται παρακάτω ένα βιβλίο

DSP - Ν. Γ.Palan Techmax δημοσίευση
DSP χρησιμοποιώντας MATLAB - SK Mitra avilable στο διοικητικό συμβούλιο ΕΟΑ σε βιβλίο upload / download τμήμα
Επεξεργασίας εικόνας στο MATLAB - PHI pub

Φίλο, μια καλή αλλά απλή ιστοσελίδα για να ξεκινήσετε

www.dspguru.com

και προτείνω Signal Processing Πρώτον, το βιβλίο ήρθε με πολλά παραδείγματα σε MATLAB.Εν πάση περιπτώσει, αν έχετε πρόγραμμα στο MATLAB από την εργαλειοθήκη επεξεργασίας σημάτων έχει πολλά παραδείγματα για να μπορείτε να δοκιμάσετε.

Γεια σου,

Από την ερώτησή σας φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει πιθανώς σε Digital Signal μεταποιητές και όχι Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος, ή ίσως είστε λίγο συγκεχυμένη ....

Anyways ....Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος θα απαιτήσουν να ψάχνω πίσω σε σας νά μαθηματικά επίπεδο και SIGNAL & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ πορεία.Πρέπει να έχετε μια σταθερή κατανόηση των βασικών (z-transform, DFT, FFT, IIR, FIR φίλτρων κλπ).Ταυτόχρονα, θα σας εξάσκηση αυτών των εννοιών σε MATLAB ή κάποια παρόμοια εργαλεία.
Τα BEST βιβλία DSP είναι η μία από PROAKIS (Digital Signal Processing) και το ένα από OPPENHEIM (Σήματα και Συστήματα).
Αλλά αυτά είναι αρκετά παχιά βιβλία και να λάβει πολύ χρόνο για τα βασικά.Έτσι, η συμβουλή μου θα ήταν να πάει για SIGNAL & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ γελοία ΑΠΛΗ από Zoher Z. Karu (Zizi Press, Cambridge, MA) Είναι ένα πολύ μικρό βιβλίο (συνολικά σελίδες = 125) αλλά έχει όλα τα θέματα (παράγωγα των τύπων δεν δεδομένη) θα πρέπει να καλύψει.

Digital Signal Processors εξειδικευμένους επεξεργαστές έχουν σχεδιαστεί για να εκτελεί τις συνήθεις DS-επεξεργασία εργασίες ταχύτερα από ό, τι θα κάνουμε σχετικά με ένα γενικό μικροεπεξεργαστή σκοπού (σε πολύ φθηνότερη τιμή 2-3 $ / τσιπ).Όμως, πιθανώς δεν θα βρείτε χρήσιμες για άλλους σκοπούς, την Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος ...έτσι πρέπει να μελετήσει Επεξεργασίας πρώτη!

ελπίδα αυτό είναι κάποια χρησιμότητα!

Υπάρχει Planty βιβλίων / aticles για DSP σε αυτό το φόρουμ ..
returns, for example, this:

Μια γρήγορη αναζήτηση

επιστρέφει, για παράδειγμα, αυτό:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=119315

Χαιρετισμοί,
IanP

J

jammulak

Guest
Γεια σου,
Έχω μάστερ μου στην Ηλεκτρονική Product Design.Έχω εμπειρία στις 8 / 16 και 32 bit, με μικροελεγκτές και με ενσωματωμένες στο λειτουργικό σύστημα.Δούλεψα σε μεγάλο βαθμό στην
συναρμολόγηση, C και το Linux.Αλλά ποτέ δεν Σπούδασα DSP και να πάρει την ευκαιρία να δουλέψω.
Είμαι Ενδιαφέρομαι πολύ για εργασίες για DSP.για Audio και Video συμπίεσης.
Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω πώς να ξεκινήσουν να μαθαίνουν DSP.Δώστε μου λίγο οδικό χάρτη για να μπει
DSP.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back