P
pete_lu
Guest
Όταν χρησιμοποιείται υβρίδιο ροή των dftmax να κάνει ιεραρχική σάρωση συμπίεση, η υπο σάρωση αλυσίδα του σχεδιασμού δεν μπορεί να υπο βελονιά στην κορυφή.Ανέφερε Σφάλμα στην προεπισκόπηση DFT-βήμα ότι "Core σάρωση όλων των επιμέρους τομέων με σάρωση αλυσίδας» έχουν ΛΔΚ παραβιάσεις. Σάρωση ολοκλήρωση συμπίεσης δεν μπορεί να προχωρήσει. "
Αλλά έχω ήδη επιβεβαιώσει ότι όλες οι ρυθμίσεις και επαναφορά ρολόι του σχεδιασμού σε επιμέρους TOP δεν είχε παραβιάσεις μέσω της προσομοίωσης.Και πέρασα μια φορά (ένθετο επιτυχώς σάρωση) με τη μη αλλαγή, δεν ήξερα το λόγο.
Και τώρα δεν μπορώ πια να περάσει την προεπισκόπηση-DFT βήμα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει πρόβλημα εργαλείο.Μήπως κάποιος γνωρίζει το λόγο, ή να έχουν την ίδια εμπειρία με μένα;
Dc εκδοχή μου είναι 2008,09-SP2.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αλλά έχω ήδη επιβεβαιώσει ότι όλες οι ρυθμίσεις και επαναφορά ρολόι του σχεδιασμού σε επιμέρους TOP δεν είχε παραβιάσεις μέσω της προσομοίωσης.Και πέρασα μια φορά (ένθετο επιτυχώς σάρωση) με τη μη αλλαγή, δεν ήξερα το λόγο.
Και τώρα δεν μπορώ πια να περάσει την προεπισκόπηση-DFT βήμα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει πρόβλημα εργαλείο.Μήπως κάποιος γνωρίζει το λόγο, ή να έχουν την ίδια εμπειρία με μένα;
Dc εκδοχή μου είναι 2008,09-SP2.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!