Designer Altium

A

AMCC

Guest
Hi all,
Είμαι newbie στο Designer Altium.Αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια με Orcad, και στη συνέχεια με Μέντωρ Expedition μου τώρα άρχισε με Altium.

Ανακάλυψα ότι πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είχα συνηθίσει να μην είναι παρόντες (ή σε leas δεν μπορώ να το βρω ...) σε Altium.
Μπορείτε να μου πείτε εάν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά είναι παρόντες σε Altium και πώς μπορώ να έχουν πρόσβαση σε αυτά:

1-εγχειρίδιο που διακινούνται μέσω ενός (σε πλήρως δρομολογούνται track) διατηρώντας δρομολόγησης (με 45s) και την αποφυγή σορτς.

2 - ώθηση Αυτόματη παρακείμενες κομμάτια κατά τη μετακίνησή τους άλλους (με CTLR κλειδί).

3 - Αυτόματη δρομολόγηση της ενιαίας (ή επιλεγμένα) κομμάτια.

4 - Αυτόματη Βελτιστοποίηση μιας κακής χέρι δρομολογούνται γραμμής (φανταστείτε ένα πλήρως δρομολογούνται τροχιά με επιπλέον καμπύλες ... μπορεί να μειώσει αυτόματα;)

5 - Αποφύγετε pick έχοντας συνιστώσα-up όταν είμαι δρομολόγησης.(I επιλέξτε το διαδραστικό εργαλείο δρομολόγησης ... αλλά μερικές φορές σηκώνω συστατικά).

6.Σύρετε ένα στοιχείο δρομολογούνται με τα συνδεδεμένα δίχτυα και την αποφυγή σορτς.

...Λοιπόν νομίζω ότι αυτό αρκεί για σήμερα.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι έχω ήδη αναζήτηση για αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά τα έγγραφα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε ...

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Regards στοιχήματα σε όλους σας.

AMCC

Ποια έκδοση των σχεδιαστών Altium χρησιμοποιείτε;Μερικά από αυτό που θέλετε είναι διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις, αλλά δεν τα παλαιότερα.

House_Cat έγραψε:

Ποια έκδοση του @ Designer ltium χρησιμοποιείτε;
Μερικά από αυτό που θέλετε είναι διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις, αλλά δεν τα παλαιότερα.

1.Μη διαθέσιμη πριν W09.Σε W09, επιλέξτε το και μέσω drag, βεβαιωθείτε προτιμήσεων που να είναι "Διατηρήστε Angle Όταν σύρσιμο", και "Push Αντιφατικοί Object".Shift R πείρους την κατάσταση μεταξύ "push, αγνοούν, την αποφυγή, και να σταματήσει σε αντικρουόμενα αντικείμενο".

2.Διατίθεται σε S08 μόνο για τη διάθεση νέων ίχνη.Μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία ώθηση με Shift R.
Σε W09, η κεφαλή του επεκτάθηκε για να διακινούνται κομμάτια, καθώς και τη διάθεση νέων.Προτιμήσεις>> PCB Editor>> Interactive Routing, και η εναλλαγή είναι ακόμη Shift R.

3.Διάφορους τρόπους - Όλες οι εκδόσεις: Auto Route>> Συνδέσεις, ή αυτόματης Route>> Καθαρή (συντομεύσεις AC ή ΑΝ).
Σε εκδόσεις S08 και W09 υπάρχει επίσης ένα άλλο τρόπο - με το χέρι ξεκινήσει η διαδραστική διαδρομή (συντόμευση PT), και στη συνέχεια χτύπησε Ctrl δεξί κλικ για αυτόματη ολοκλήρωση της διαδρομής.

4.Δεν είναι διαθέσιμο.

5.Κλειδώστε τα στοιχεία και εσείς δεν θα μπορείτε να επιλέξετε ή να μετακινήσετε τους.Μπορείτε να κάνετε ένα παγκόσμιο κλειδαριά χρησιμοποιώντας Βρείτε παρόμοια αντικείμενα, επιλέγοντας ένα στοιχείο, και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Επιθεωρητή ομάδα.Μπορείτε να κλειδώσετε τα επιμέρους συστατικά με διπλό κλικ πάνω τους για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου ιδιοτήτων.

6.Αποφυγή σορτς είναι δική σας ευθύνη.Ωστόσο, μπορείτε να σύρετε κομμάτια που συνδέονται με τα συστατικά σε όλες τις εκδόσεις με τον καθορισμό της δυνατότητας στις Προτιμήσεις>> Γενικές>> Άλλα>> Συμβ Drag.Μπορείτε κατόπιν να χρησιμοποιήσετε "Move Component" (συντόμευση MC) για να σύρετε το στοιχείο.Δεν θα είναι σε θέση να περιστρέφεται, ενώ τα στοιχεία που διακινούνται στο βαθμό που η επιλογή έλξη είναι επιλεγμένο στις Προτιμήσεις.

Θα ήθελα να ξέρω, πού μπορώ να πάρω το λογισμικό φτιάχνω κύκλωμα,
u θα μπορούσε να με βοηθήσει

__sree

πώς να αποτρέψουμε DXP σχεδιαστής γίνει αργή espeacially σε πολλαπλά σχεδιασμό ... μου εμπειρία στο σχεδιασμό μου .......

Akramin84 έγραψε:

πώς να αποτρέψουμε DXP σχεδιαστής γίνει αργή espeacially σε πολλαπλά σχεδιασμό ... μου εμπειρία στο σχεδιασμό μου .......

γειά έχετε άδειες χρήσης
για AltiumDesignerSummer9Build 9.0.0.17654

να μου δώσει Χάρη

dianzifashaoyou (at) 163.com

ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back