Dell Studio 1555-μπαταρία δεν φορτίζεται

K

kalimuthu

Guest
Έχω Dell Studio 1555 φορητό υπολογιστή. Όταν συνδέω το τροφοδοτικό μπαταρίας μου δεν charging.current σχέδιο παροχής ενέργειας που δείχνουν [β] 65535 ώρες 00 λεπτά (100%) παραμένει. [/B]. Μπαταρία εικόνα σε πλήρες φορτίο μόνο δείχνει. Όταν θ αποσυνδέστε το τροφοδοτικό ....... Κλείσιμο Laptop, εφεδρική μπαταρία δεν support.8o.what είναι ο λόγος. 1.Ι chang νέα μπαταρία ακόμα το ίδιο πρόβλημα. Σας ευχαριστώ

πώς θα προσπαθήσετε να αλλάξετε φορτιστή ή μέτρησης τάσης από το φορτιστή.

Το εσωτερικό μέρος του λογισμικού είναι κατεστραμμένο thats γιατί αυτό που δείχνει την πλήρη μετρητή μπαταρίας. Και επίσης μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή θα μπορούσε να καταστραφεί. Θα έλεγα ότι το u πηγαίνετε στο πλησιέστερο πρατήριο της Dell και να ελεγχθεί το εκεί πέρα.

γεια, ελέγξτε ακόλουθα στοιχεία ελέγξτε πρώτα τον προσαρμογέα ή την τάση του φορτιστή θα πρέπει να είναι 18VDC εάν η τάση είναι σωστή στη συνέχεια, ελέγξτε το λειτουργικό σύστημα, εάν χρειάζεται στη συνέχεια τη μορφή και το πρόβλημά σας είναι η ίδια αντικατάσταση της μπαταρίας κόστος είναι 6000 για 9cell μπαταρία μου [color = " Ασημένια "] [size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 22:23 --------- - [/SIZE] [/color] γεια ελέγξτε ακόλουθα στοιχεία ελέγξτε πρώτα τον προσαρμογέα ή την τάση του φορτιστή θα πρέπει να είναι 18VDC εάν η τάση είναι σωστή στη συνέχεια, ελέγξτε το λειτουργικό σύστημα, εάν χρειάζεται στη συνέχεια τη μορφή και το πρόβλημά σας είναι ίδια αντικαταστήσει το κόστος μπαταρία μου 6000 για να 9cell μπαταρία

Ελέγξτε το διάκενο και καθαρό μπαταρία ακίδες σύνδεσης σε φορητό υπολογιστή. ;-)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back