Dead Farnell LS 30-10 τροφοδοτικού

D

dkn

Guest
Γεια σου. Ψάχνω για ένα πρόσωπο που έχει μία από αυτές τις μεταβλητές τροφοδοτικά.
IMG_2948.jpg
Mine έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό λόγω κάποιων highvoltage μπούμερανγκ. Αλλά θα ήταν τόσο ωραία αν μπορούσε να επισκευαστεί. Το πρόβλημα είναι ότι η αντίσταση στην R13 έχει καεί και δεν είμαι σε θέση να αναγνωρίσει τον κωδικό του χρώμα. Ακόμη περισσότερο ο λόγος για τον οποίο είναι φύσηξε ήταν σε μεγάλο ασφάλεια τοποθετημένα, έτσι όταν βρίσκω τελικά αυτό αντίσταση, θα πρέπει να βρούμε την πραγματική αιτία για την βραχυκυκλώματος.
IMG_2945.jpg
Θα μπορούσε πολύ καλά να είναι το στοιχείο που βρίσκεται στην ψύκτρα, αλλά δεν ήταν σε θέση να βρείτε ένα φύλλο δεδομένων, και το φυσητό αντίσταση έχει διαγραφεί κάποιο μέρος του όνομα. Ελπίδα κάποιος θα μπορούσε να helpsome και ανοιχτή PSU τους, και ίσως να λάβει μια φωτογραφία του εν λόγω τομέα. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Regards Dennis [/img]

Βρίσκω Farnell είναι πολύ χρήσιμη. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με αυτούς για να δείτε αν μπορείτε να πάρετε το εγχειρίδιο ή αν μπορούν να σας πουν ποιος κατασκευάζονται πραγματικά. Brian.

Γεια σου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω στείλει ένα μήνυμα σε Farnell, ελπίζω ότι θα είναι χρήσιμο ofcause, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. Έτσι, αν κάποιος έχει αυτό Παροχή ρεύματος, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν θα μπορούσατε να πάρετε μια εικόνα της περιοχής που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ευχαριστίες

Γεια σας, Μπορώ να σας πω pls τι είδους ο ρυθμιστικός φορέας είναι στην πλευρά; Hopfely είναι μόνο μια τυπική (αίτηση) κύκλωμα και μπορείτε να γίνετε μια τιμή αντίστασης ... Διαφορετικά είναι δυνατόν, να δοκιμάζει "ανασχεδιασμός" και παίρνει / drows ένα σχήμα από το PCB σας; Κ.

Έχω πάρει ένα ζευγάρι περισσότερες φωτογραφίες για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα. http://asdev.dk/powersupply/IMG_2949.jpg http://asdev.dk/powersupply/IMG_2950.jpg http://asdev.dk / powersupply/IMG_2951.jpg http://asdev.dk/powersupply/IMG_2952.jpg Όπως φαίνεται σε μένα, αυτή είναι η πηγή της πραγματικής τάσης να outputted. Υπάρχει ένα μικρότερο μετασχηματιστή, ακριβώς πίσω από το δίχτυ υποδοχή, και πηγαίνει με τη συνήθη 7805 και 7812, έτσι ώστε να πρέπει να είναι για την εκτύπωση ελέγχου. Υποθέτω ότι αυτό το τμήμα δεν έχουν υποστεί ζημιά. Γι 'αυτό πρέπει να είναι κάποιο είδος switchmode MOSFET βρίσκεται στην ψύκτρα, και η αντίσταση που αποκαλύπτεται, θα μπορούσε να είναι η αντίσταση shunt που χρησιμοποιούνται για meassure αμπέρ χρήση υποθέτω. Ήταν έθεσε πολύ πάνω από την εκτύπωση, και πρέπει να ήταν 5 ή 10 W. Έτσι, ίσως η αντίσταση δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβω και πάλι, σωστά μια χαμηλή τιμή, όπως 0.1ohm. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να προσπαθήσω χαμηλές τιμές μέχρι η οθόνη να δείξει τη σωστή Ampera. (Αν το δικαίωμα εικασία του ofcause τη χρήση του ...) Αλλά γιατί θα έπρεπε να βρίσκεται στο highvoltage πλευρά φαίνεται λίγο περίεργο ίσως ... Καλά με φέρνει πίσω στο MOSFET αναζητούν τύπος στην ψύκτρα, αλλά δεν χρειάζομαι ένα φύλλο δεδομένων πριν προβεί σε αντικατάσταση. Ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια να με βοηθήσει εδώ. / / Dennis

Γεια σου, έχω και εγώ αυτό το είδος της τροφοδοσίας (Ελαφρώς Λανθασμένη). Ορυχείων πραγματικά badged και έκανε από το Wayne Kerr. Από τις φωτογραφίες σας, θα έλεγα ότι είναι πανομοιότυπα. Η αντίσταση (R13) είναι 1R0 και μοιάζει με μια αντίσταση του άνθρακα, η οποία από τις διαστάσεις που θα καταστήσει 1W. Ωστόσο Metal αντιστάσεις ταινία με τις ίδιες διαστάσεις είναι 2W. Οι Transistor να σας παραπέμψει σε (Q2) στην μονάδα μου είναι ένα Texas Instruments TIPL762A, το οποίο είναι ένα NPN τρανζίστορ ισχύος σιλικόνης. Για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία σχετικά με αυτό στην ιστοσελίδα της TI, ωστόσο τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στο http://www.datasheetpro.com/ για τη συσκευή Bourns. Με τον τρόπο που η αντίσταση είναι από την πλευρά τροφοδοσίας του διακόπτη τρόπου λειτουργίας και δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα ανίχνευσης για τον μπροστινό πίνακα μετρητή. Θυμάμαι το εγχειρίδιο χρήσης για αυτή τη μονάδα περιλαμβάνεται ένα σχηματικό και πλήρη κατάλογο εξαρτημάτων. Δυστυχώς έχω χάσει δικό μου και Wayne Kerr ήθελαν να χρεώσουν με £ 60,00. Chris

Γεια dkn, Im θλιβερός, στο σπίτι δεν μπορώ να ανοίξει φιλοξενήσει w. σας τις φωτογραφίες ... Εδώ είναι ένα φύλλο δεδομένων της TIPL762: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/20180/POINN/TIPL762A.html Όπως μπορώ να το δω από chris φωτογραφία? Την αντίσταση πρέπει να είναι ένας τύπος της Philips! :) Υπήρχε μεταξύ 1 ... 3W, πρέπει να πείτε τα μέτρα από αυτό ... Ίσως D = 3xca. L = 10-11mm. Κ. [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] @ ChrisGn, Ίσως μπορείτε να μας δώσετε knowed το Wayne Kerr Typ Nr. pls; Tnx! Κ.

Γεια σας, Η αντίσταση είναι περίπου 16 χιλιοστά μήκος και 5,5 χιλιοστά Dia. Ο Wayne αριθμός μοντέλου Kerr στο μπροστινό μέρος είναι ίδιο με το Farnell, δηλ. LS30-10. Στην πραγματικότητα, η μόνη διαφορά με το μπροστινό πάνελ είναι ότι Farnell είναι τυπωμένο αντί του Wayne Kerr. Υπάρχει ένας αριθμός μοντέλου στην πίσω πλευρά ακριβώς πάνω από τον αριθμό σειράς. Αυτό είναι 11LS3010. Αν κάποιος δεν πάρει το ΚΔ διαγράμματα για αυτό, τότε επιτρέψτε μου να ξέρω. Το πρόβλημα που έχω με τη δική μου είναι ότι όταν πατάω το κουμπί λειτουργίας εξόδου η μονάδα πηγαίνει στο τρέχον όριο για μερικά δευτερόλεπτα, δηλαδή, ένα πολύ αργό χρόνο αυξάνεται, και εγώ δεν fancy αντίστροφης μηχανικής ότι ένα μέρος του κυκλώματος . Chris

Γεια σου, εντυπωσιακή με όλη τη βοήθεια, πολύ ευγενικό εκ μέρους σας όλων:) εγώ συγκολλημένες από το τρανζίστορ ισχύος και προσπάθησε να τον ενεργοποιήσετε και στη συνέχεια έρχεται το φως στην οθόνη και ασφάλειες σταματήσει φυσά. Νομίζω λοιπόν ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι του το ελαττωματικό εξάρτημα. Έχω ψάξει γύρω για αντικατάσταση, δεν μπορεί να βρει ακριβώς το ίδιο. Και im πολύ έκπληκτος ότι η RS έχει μια τέτοια περιορισμένη επιλογή. Βρήκα αυτό το αλλού: http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/BUT12.pdf δεν πρέπει να είναι αρκετά καλό; Ofcause δεν είναι ίδιο πακέτο, αλλά thats σωστά το λιγότερο πρόβλημα. / / Dennis

Hallo,, Ίσως όχι γιατί κανείς δεν ξέρει πώς muchcurrent πρέπει η Ελβετία το τρανζίστορ και με ποια συχνότητα; Η TIPL έχει ca. διπλό τόσο πολύ το ρεύμα κορυφής και (ίσως είναι πιο σχετικό) περίπου, 10 φορές μικρότερη διακόπτης & άκρη + φορές αποθήκευσης ... Νομίζω? Μπορείτε να πάρετε τον κίνδυνο και την αλλαγή του τρανζίστορ να BUT12 :) Hopfely θα είναι η αρχική ψύκτρα αρκετά ...; Μήπως ελέγχεται για TIPL από ... Mouser.com & ...// octopart.com πάρα πολύ; Κ. Octopart φέρνει δύο distis για τον αρχικό τους Transistor !:): http://octopart.com/parts/search?q=tipl762a&js=on

Γεια σου, Πήρε μια TIPL762A από ένα τοπικό κατάστημα και το αντικατέστησε. Και εργασίας του και πάλι τώρα! Έτσι είμαι σούπερ χαρούμενος, δεν τώρα τι έχεις μέχρι να χάσετε αυτό: D ChrisGn και karesz δεν μπορούν να σας ευχαριστήσω αρκετά για τη βοήθειά σας! / / Dennis

Χαλί dkn, :) Είστε ευπρόσδεκτοι, αλλά "να τελειώσει" είστε στο κολλήσεις σιδήρου :)! Επειδή έχετε ένα νέο 1 Ohm/2-3W? Είχατε ελέγξει την τρέχουσα λειτουργία όριο pls πάρα πολύ; Ακόμα θυμάμαι, αυτά είναι στην πρωτοβάθμια μέρος, ίσως για "in-βιασύνη« ρεύμα περιορισμό ... Να είστε ευτυχής w. το! Γεια ChrisGn, Τι είναι ο "Ελαφρώς Λανθασμένη" pls πρόβλημα. με Wayn Kerr σας; Κ.

Γεια dkn, Χαίρομαι που πήρατε αυτό που πηγαίνει ... karesz, το ελαφρώς Λανθασμένη πρόβλημα PSU μου πάσχει από είναι ότι πατώντας το κουμπί εξόδου, τρέχον όριο του PSU που επεμβαίνει για λίγα δευτερόλεπτα που προκαλεί η τάση εξόδου να αυξάνεται υπερβολικά αργές. Το κάνει αυτό σε καμία συνθήκες φορτίου. Όπως μπορείτε να απεικόνισης αυτό δημιουργεί προβλήματα όταν είμαι δοκιμές κάτι που έχει R / C δύναμη στην επαναφορά ΚΔ. Αυτό που έχω να χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε ό, τι ποτέ είναι ότι είμαι δοκιμή, μετά έχω ενεργοποιημένη την έξοδο του τροφοδοτικού του. Είναι σχεδόν σαν να υπάρχει μια κατακόκκινη μεγάλο μεγάλο πυκνωτή συνδεδεμένο σε όλη την παραγωγή της. Και πριν σας ρωτήσω, είναι οι είσοδοι τάσης αίσθηση δεμένο στις εξόδους σωστά. Οφείλω να ομολογήσω το τροφοδοτικό είναι ήδη συμπεριφέρεται σαν αυτό για μερικά χρόνια τώρα και έχω συνηθίσει να αυτής της ιδιορρυθμίας. Θέλω μόνο να συνεχιστεί η αναζήτηση της καθαρής περιστασιακά για να δω αν μπορώ να βρείτε ένα ΚΔ διάγραμμα, τότε ίσως θα πάρω γύρο για να επιδιόρθωσης αυτό, δεδομένου ότι δεν είναι πραγματικά κορυφή της λίστας μου προτεραιότητα. Chris

Όριο ρεύματος φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά και είναι αρκετά ακριβείς. ChrisGn -> Είστε σίγουροι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το τροφοδοτικό σας; Mine είναι αργή και ένα αυξανόμενο, ειδικά όταν η CL είναι κάτω από το 1 amp, παίρνει μερικά δευτερόλεπτα. Νομίζω ότι απλά σήμαινε του να είναι με αυτόν τον τρόπο, εκτός αν θυμάστε τη μονάδα σας για να λειτουργήσει διαφορετικά; Ίσως του ακριβώς μια πολύ απαλή τροφοδοτικό: D / / Dennis

Dennis, Ίσως το δικαίωμά σας, η τάση αύξησης ποτέ δεν ήταν φανταστική, όταν η CL είχε καθοριστεί χαμηλό και είμαι λίγο σχολαστικός. Είναι απλά ότι θυμάμαι δοκιμή ένα φορτίο μέχρι και με βάση πίνακες, όταν το τροφοδοτικό ήταν νέος, και δεν είχε κανένα πρόβλημα με την R μέχρι του / C κύκλωμα επαναφοράς. Αν μπορώ να δοκιμάσω το ίδιο τραπέζι (-α) τώρα την επαναφορά συχνά δεν λειτουργεί σωστά. Ίσως ήταν οριακό τότε, και είναι η γήρανση των κατασκευαστικών στοιχείων (κάτι που ξεχάσουμε) είτε στο τροφοδοτικό το πάνω πίνακες ή και τα δύο. Το πιο πιθανό όμως είναι το μυαλό μου που είναι η γήρανση και ήμουν δοκιμές στη συνέχεια με ένα πολύ υψηλότερο CL από ό, τι θα έπρεπε να είχαν! Τέλος πάντων, το τροφοδοτικό λειτουργεί για αυτό που το χρειάζονται για την, έτσι δεν θα ξοδεύετε κάθε χρόνο για την προσπάθειά της να καθορίσει ένα σφάλμα που ίσως δεν είναι εκεί. Chris

Hi Chris, [quote = ChrisGn] ... Δεν θα τις δαπάνες κάθε χρόνο στην προσπάθεια να καθορίσει ένα σφάλμα που ίσως δεν είναι there.Chris [/quote] Όλοι έχουμε το πρόβλημα με το χρόνο :-(... Σε όλες τις case_a αύξηση των πολύ δευτερόλεπτα σαν να το έγραψε:. Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ καλό να χρησιμοποιήσετε και δεν είναι μια reklam για τον προμηθευτή Farnall / Wayn Kerr ... Ένα πρόβλημα είναι, φυσικά, να βρει κάποια κυκλώματα πάνω από τους Κ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back