DC κινητήρα rpm ελέγχου χρησιμοποιώντας PIC16F84A! Κώδικα που απαιτείται

T

thecall

Guest
κάποιος plz να μου δώσει τον κωδικό για τον κινητήρα συνεχούς ρεύματος ελέγχου χρησιμοποιώντας PIC16F84A plz ανεβάσετε τον κώδικα και κύκλωμα διάγραμμα plz hellppppppp

Μην χρησιμοποιείτε την αρχαία 16F84, μια 16F628 είναι μια σύγχρονη αντικατάστασης και έχει ένα υλικό PWM ενότητα κάνοντας απλό έλεγχο της ταχύτητας κινητήρα ασήμαντο.

pic16f88 είναι το καλύτερο. καλύτερα από τα δύο

Απλά επισκεφθείτε Microchip και να έχουν στη ματιά στις σημειώσεις εφαρμογής. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τον έλεγχο του κινητήρα!

Εδώ είναι ένα έργο που έχω εργαζόμαστε. Μπορώ να σας δώσω το σχηματικό και το αρχείο HEX, για τον κωδικό μου μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε τη δική σας: wink:

κάποιος plz ανεβάστε το πλήρες έργο ............. του πρόκειται να είναι ένα μεγάλο όφελος για μένα

[Quote = thecall] κάποιος plz ανεβάστε το πλήρες έργο ............. του πρόκειται να είναι ένα μεγάλο όφελος για μένα [/quote] Ακούγεται σαν σχολική εργασία. Η 16F84 είναι ακατάλληλο για τον έλεγχο κινητήρα, χρησιμοποιήστε ένα PIC με PWM αντ 'αυτού. PS κανείς δεν σας κάνει μια εύνοια με να κάνει την εργασία σας για σας.

PS Παρακαλώ κάνετε μια έρευνα πριν από την ανάρτηση, έχω δει ακόμα και δημοσιεύτηκε όλες οι λεπτομέρειες του τι είστε αρκετά απαιτητικές νωρίτερα ... απλά αναζήτηση έξω και θα το βρείτε ... Με φιλικούς χαιρετισμούς

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back