dc ανάλυση της CMOS OTA με SC-ΕΣΝΧΙ

A

arunkumar446

Guest
τον τρόπο εκτέλεσης dc ανάλυση των ΟΤΑ με SC-ΕΣΝΧΙ και τον τρόπο επιβεβαίωσης των ΟΤΑ + SCCMFB είναι σταθερό. Άκουσα ότι είναι εγγενώς σταθερή, είναι αλήθεια;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ως SC-CMFB περιλαμβάνει ρολόι το οποίο είναι συνάρτηση του χρόνου, κατά την εκτέλεση dc ανάλυση πώς λογαριασμό για αυτό. αυτό είναι επείγον, απαντήστε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν hnow αν η ανάλυση DC θα μπορούσε να γίνει για το SC-CMFB κυκλώματος με το ρολόι. Κάποιος μου είπε ότι Tran ανάλυση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του κυκλώματος είναι σταθερή ή όχι. Μετά την ανάλυση γίνεται, ελέγξτε την τάση εξόδου CM είναι η συγκεκριμένη τιμή που θέλετε ή όχι να αποφασίσει αν το κύκλωμα είναι σταθερό ή όχι. Δεν ξέρω αυτό στα σίγουρα, απλά μια suggeation.

Ευχαριστώ για BackerShu απάντησή σας, ξέρω ότι δουλεύει παροδική ανάλυση, αλλά το θέμα είναι, θα ήθελα να δω την συνάρτηση μεταφοράς συνεχούς ρεύματος, τόσο στην dc ανάλυση αν το χρονισμένος κύκλωμα δεν λαμβάνεται considereation τότε πώς μπορεί να την dc ανάλυση πρέπει να γίνει;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back