CST Script

K

kelvchan

Guest
Γεια σας, θα ήθελα να ξέρω πώς μπορώ να αυτοματοποιήσει ή να δημιουργήσετε μια δέσμη ενεργειών στο ΚΣΑ να postprocess ορισμένες CST-ες παραμέτρους;Μετά την προσομοίωση δύο δομή του λιμένα, θα ήθελα να αποκτήσουν μια περίεργη και ακόμη Αντίσταση τρόπος βάσει του υπολογισμού S11, S12 και S11 S12 για την απόκτηση των αντίστοιχων impedances.Θα μπορούσε κάποιος να μου απευθείας σε αυτό;Σε ευχαριστώ.

Γεια σου,

Δυστυχώς, μπορώ μόνο να αφορά (και δεν σας βοηθήσει πραγματικά), δεδομένου ότι είμαι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.
Εάν χρησιμοποιείτε ένα παραμετρικό sweep, κατόπιν μπορείτε να προσθέσετε ένα ρολόι που ονομάζεται: "Ορίζεται από το χρήστη», η οποία απαιτεί προγραμματισμό ειδικό κωδικό στο μακροεντολή VBA.Έχω μελετήσει ορισμένα παραδείγματα ΚΣΑ και έγραψε έναν κωδικό με τον εαυτό μου.
Εάν ένα ενιαίο υπολογισμό της, θα πρότεινα την εξαγωγή του S-παραμέτρους και μετά την επεξεργασία τους σε Matlab ή οποιοδήποτε άλλο τεχνικό editor.

Χαιρετισμοί,
Π.

Hi kelvchan:

Έχετε εξετάσει μέσω των Πρότυπα αποτελέσματα;Υπάρχουν πολλές 0D και 1D ενέργειες που μπορούν να εκτελούνται αυτόματα κατά τη διάρκεια μιας παραμέτρου sweep για σχεδόν οποιοδήποτε αποτέλεσμα CST.Πρότυπα αποτελέσματα στο Studio 2006 σουίτες είναι αρκετά εκτενής.

- Max

Γεια, ευχαριστίες για την άκρη, αλλά εκδοχή μου είναι ακόμα σε έκδοση 5.0.

Δημιουργήστε ένα Result1D αντικείμενο και το φορτίο "^ α1 (1) 1 (1). Sig" αρχείο.(S11)
Κάντε το ίδιο για το "^ α1 (1) 2 (1). Sig" αρχείο.(S12)

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε ένα .add / .subtract ή διαδικασία για να πάρει το αποτέλεσμα και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε ή addtoresultree.

Hope this helps.

anyones έχουν κάποια totourial για CST scripting

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back