CPW ed ΚΠ διέγερσης στο HFSS ΚΣΑ και

B

beetro78

Guest
Μήπως κάποιος έχει σημαντική εμπειρία για το πώς να excitate αθωράκιστο CPW πεπερασμένο πλάτος και ΚΠ σε HFSS ΚΣΑ και MW στούντιο; Έχω δει ήδη τα σεμινάρια για τους λιμένες και όλες τις σχετικές πράγματα, αλλά δεν ήταν χρήσιμα στην περίπτωση μου, δεν πήρα το δεξί τμήμα διέγερσης. Ως εκ τούτου, είναι όποιος ξέρει πώς να κάνει και που θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του εκεί; Σας ευχαριστώ.

Για ΚΣΑ δεν μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πολυ-ακίδες θύρα; Νομίζω ότι αυτό είναι μια ειδική περίπτωση του λιμανιού κυματοδηγού. Μπορείτε να προσδιορίσετε το κέντρο του αγωγού ως σήμα 1, και οι ασπίδες να είναι σήμα -1. Νομίζω φτάσετε σε αυτό το χαρακτηριστικό στο παράθυρο Λιμάνι ορισμό Κυματοδηγός? Υπάρχει ένα κουμπί που ονομάζεται "Ορισμός Pins" στο κάτω μέρος του παραθύρου που τότε μπορείτε να κάνετε κλικ στις άκρες των αγωγών σας στο λιμάνι για να ορίσετε την τρέχουσα κατεύθυνση της ροής (θετική και αρνητικά σήματα). Βεβαιωθείτε ότι έχετε συλλάβει ένα αρκετά μεγάλο περιοχή γύρω από CPW σας έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε τις σημαντικές πεδία. Ανάλογα με το πρόβλημά σας, ίσως να θέλετε να περιορίσει το χώρο του λιμένα, οριακές συνθήκες περίπτωση ή άλλες δομές στο λιμάνι διατομή οδηγεί σε άλλους πιθανούς τρόπους πολλαπλασιασμού. Καλή τύχη, - Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back