CPW σχεδιασμό διαιρέτης ρεύματος

Y

YZhang

Guest
Hi όλα, που ξέρουν πώς να σχεδιάσουν CPW διαιρέτη ρεύματος ή μπορούν να παρέχουν κάποια έγγραφα σχετικά με αυτό. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Yzhang

Γεια σου, είμαι επίσης προσπαθούν να σχεδιάσουν αυτό το είδος της δομής! Έχετε κάποια έγγραφα τώρα; Παρακαλούμε να τις μοιραστείτε αν είναι δυνατόν! Το email μου: tung_manh2000@yahoo.com Ευχαριστώ πολύ!

Γεια σου, Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για οποιοδήποτε σχέδιο CPW περιλαμβάνεται σε αυτά τα βιβλία από τους εμπειρογνώμονες στον τομέα της τεχνολογίας CPW. Rainee Simons Ν. - συνεπίπεδα Κυκλώματα Κυματοδηγός στοιχείων και συστημάτων, John Wiley & Sons, 2001 Ingo Wolff - συνεπίπεδα μικροκυμάτων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, John Wiley & Sons, 2006 Όχι, δεν έχω ηλεκτρονικό αντίγραφο να μοιραστούν. flyhigh

Τι σημαίνει CPW υποψηφιότητα για;

Το πρώτο βήμα σε οποιοδήποτε σχέδιο είναι περί του τι θέλετε από μια συσκευή. Αν θέλετε ουσιαστική βοήθεια που χρειάζεστε για να κάνετε κάποια σκέψη και περιγράφοντας πρώτα.

Ναι, εσείς δεν παρέχει αρκετές πληροφορίες. CPW χρησιμοποιείται κυρίως στις υψηλές συχνότητες. Μπορεί να Wilkinson συνδυαστή / διαιρέτης μπορεί να είναι της επιλογής, αλλά σας παρακαλώ να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σας. Για να RollingEEE, CPW είναι συνεπίπεδα κυματοδηγό.

Για να DDavid, αυτό είναι πραγματικά καλό βιβλίο, αλλά τι γίνεται αν χρειάζεται splitter για τη δορυφορική μπάντα 5 - 2150 MHz;

Γεια σου, το σχέδιο στο τελευταίο εταιρεία μου είναι, εκτός από αυτή για CATV. U μπορεί να το κάνει με λίγες φάσεις. Δαβίδ

Ναι, μπορείτε να το κάνετε με διάφορα στάδια, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Η απαιτούμενη απομόνωση για χαμηλό τέλος και για την υψηλή τέλος αμφισβητήσιμο θα επιτευχθεί με πολλαπλά στάδια Wilkinson. Δεύτερον, δεν έχετε ελέγξει τους αριθμούς καθυστέρηση ομάδα; Το 5-50MHz μέρος είναι αφιερωμένο στην αντίστροφη σχέση για καλωδιακά μόντεμ. S21GD Εκεί είναι πολύ σημαντική, αλλά αυτή είναι η περιοχή όταν Wilkinson θα έχει μια μεγάλη ακίδα. Ένα ακόμη σημείο: δεν σας μετράνε τη σύνδεση DC πορεία προς ένα πόδι του διαχωριστή και την επίδρασή της; Όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι εύκολες ακόμη και για σας, αλλά πόσο λιγότερο έμπειρους παιδιά θα τα λύσει; Άκουσα περίπου ένα 10 στάδια Wilkinson για το συγκρότημα των 50 έως 6000 MHz. Το μέγεθος ήταν περίπου 10 εκατοστά και έχει σχεδιαστεί για εργαστηριακές εξετάσεις, όχι για πραγματική δίκτυα υψηλών ταχυτήτων.

Το προϊόν μας ήταν σχεδιασμού για CATV. Αυτό είναι το ζήτημα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δεν μπορώ να συζητήσουν για τις λεπτομέρειες. Σε αυτό το έργο που έχουμε DC διαδρομή και άλλα πράγματα που θυμίζουν u Σε άλλο έργο που έκανα διαχωριστή Wilkinson (n στάδια), όπως θυμάμαι: 2 στάδιο δώσω από 300MHz-2000MHz 3 σταδίων μου δώσει 100 έως 2500 MHz ... Δαβίδ

Είναι ενδιαφέρον. Εάν έχουν σχεδιαστεί Wilkinson για CATV και ταιριάζουν με τις προδιαγραφές CATV είναι πολύ καλό. Τα συγχαρητήριά μου! Θυμάμαι ότι μου έχουν σχεδιαστεί Wilkinson περίπου 3 χρόνια πριν για CATV, αλλά για 5 - 5000MHz εύρος. Ακόμα και ένα μόνο στάδιο επί FR4 ήταν σε θέση να εργαστούν έτσι κι έτσι για την απώλεια παρεμβολής και ήταν καλύτερα από κάθε off-the-shelf splitter. Όμως, τα προβλήματα απομόνωσης εξακολουθεί να υπάρχει και S21GD θέμα σε χαμηλές τέλος πάρα πολύ. Αργότερα θα στραφούν σε splitter μετασχηματιστή βάση, αλλά εξακολουθούν να έχετε κατά νου Wilkinson και πρόκειται να το κάνει ξανά όταν ο χρόνος το επιτρέπει. Συνήθως CATV από μόνη της δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το καλώδιο υψηλής ταχύτητας (1GBs) δίκτυο έχει ισχυρότερο spec.

Γεια Σχεδιάζουμε το σύστημα να επεκταθεί CATV BW μέχρι και 3G. Είναι αλήθεια ότι αυτό το coupler (δεν Wilkinson) έγινε το 4030 ο Roger και δεν FR4. Δαβίδ

Νομίζω ότι FR4 θα παρέχει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα με Ρότζερς. Το μόνο πρόβλημα που FR4 να είναι ασταθής Er. Σε αυτή την περίπτωση Nelco 4000-13 είναι καλό υλικό, με πολύ σταθερή παραμέτρους και σχεδόν την ίδια τιμή όπως FR4. Εάν δεν είναι μυστικό γιατί επεκτείνει CATV έως 3 GHz; Απ 'όσο γνωρίζω στάσεις TV σε 2150MHz και δίκτυο υψηλών ταχυτήτων ξεκινά από 3300 MHz. Περιοχή μεταξύ 2150 και 3300 MHz είναι άδειο ή δεν είμαι έτσι;

Ναι και όχι, Τι γίνεται με wifi, bluetooth, WiMAX που βρίσκεται μεταξύ 2-3G, αλλά όλα αυτά meantion Ι ασύρματο (όχι με καλώδιο όπως CATV). και για την πλακέτα δεν είμαι αναγνωρίζεται vs Nelco 4000-13 (να ανεβάσετε u κάποιες λεπτομέρειες), αλλά σήμερα είμαι χρησιμοποιώντας EM280: η ίδια τιμή όπως FR4 αλλά σταθερά ε (4,3-4,5) και εφδ είναι χαμηλότερη. Δαβίδ

Δεν ξέρω για το EM280, θα σας παρακαλούσα να αποστείλετε το φύλλο δεδομένων ή άλλες πληροφορίες; I περιλαμβάνεται Nelco φύλλου εδώ. Θα χρησιμοποιηθεί αυτό το υλικό για περίπου ένα χρόνο για συχνότητες μέχρι και 6 GHz. Λειτουργεί καλά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα σε όλα. Όσον αφορά το φάσμα CATV μεταξύ 2,15 και 3,3 GHz, η ανησυχία μου είναι σοβαρή. I σχεδιασμό συστημάτων υψηλής ταχύτητας δικτύωσης που κάθονται πάνω από 3,3 GHz. Σήμερα δεν έχουμε καμία ανησυχία αυτό που είναι κάτω από 3,3 Ghz, αλλά μπορεί να είναι πρόβλημα συμβατότητας στο εγγύς μέλλον, αν μια άλλη εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το φάσμα. Έτσι, εάν μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τη χρήση των 2.15 - 3.3 GHz, θα είναι καλό να ξέρεις και να εξετάσει στα σχέδιά μας μελλοντική συμβατότητα. Αν κάνετε το σχεδιασμό για την 2.15 έως 3.3 Ghz είναι επωφελής για σας.

Γεια σου, την εργασία επί του παρόντος εναντίον EM280, επίσης, μέχρι και 6 GHz, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σχετικά είμαι σταματήσει σήμερα εργάζονται εκεί, αλλά κα να παρακολουθήσετε ιστοσελίδα: www.vyyo.com David

Ευχαριστούμε πολύ για αυτές τις πληροφορίες. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κατεβάσετε, λόγω υπερβαίνει τα όρια κατεβάσετε εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να είναι ότι θα διορθώσει αυτό το λάθος, αλλά σήμερα δεν μπορώ να δω το αρχείο σας. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό το υλικό από το όνομά του.

Γεια RFOM Δώσε μου το email σας και θα την στείλει! David PS Nice Pic:! D

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας! Θα στείλω τη διεύθυνσή μου για να σας μέσω pm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back