Coregen από την Xilinx IP πυρήνα δεν εμφανίζει τον κωδικό

A

amithsanu

Guest
ο καθένας λέει coregen χρήση από την Xilinx .. αλλά όπως είναι μια IP πυρήνα αυτό doesnt SHW τον κωδικό ... απλά το i / PO / p παραμέτρους και τις δηλώσεις λειτουργία ... Αν θέλω να κάνω χρήση αυτών σε κώδικα μου .. κ.β. είναι η διαδικασία exctly? Για παράδειγμα, θεωρούν τον υπολογισμό του ημιτόνου και συνημίτονου αξίες και εξηγήστε μου ..???

Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τη ροή του σχεδιασμού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VHO ως αρχείο προτύπου instantiation σε μια ροή Σχεδίαση VHDL. Μετά στιγμιότυπο έναν πυρήνα σε ΕΙΣΑΙ έργου του έργου σας Navigator, μπορείτε επίσης να θελήσετε να προσθέσετε στον πυρήνα (XCO αρχείο) για να σας έργο, το οποίο θα ανάψει το εικονίδιο πυρήνα στο παράθυρο ιεραρχία. Διαφορετικά, ένα σημάδι quesion δείχνει το αρχείο προέλευσης χαθεί.

Λοιπόν, μετά τον καθορισμό των παραμέτρων IP πυρήνα σας χρησιμοποιώντας LOGICORE GUI της Xilinx. ένα φάκελο με ορισμένα αρχεία θα γίνει στον κατάλογο, όπως ορίζεται από την u στην έναρξη της LOGICORE GUI. Σε αυτό το φάκελο θα υπήρχε. V αρχείο .. ανοίξετε, χρησιμοποιώντας notepad + + ή με οποιοδήποτε άλλο πράγμα εκεί .. στην αρχή υπάρχουν ορισμένες εισόδους και εξόδους θα γραφόταν σε παρένθεση και θα πρέπει να ακολουθούνται από ηλεκτρονικό υπολογιστή κώδικα που δεν έχει καμία χρήση για εσάς .. έτσι υπόσταση μόνο στις εισόδους και τις εξόδους στο Top moodule επίπεδο το επίπεδο σας ... Ελπίζω u καταλάβει .....???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back