CNC CRT για να βοηθήσει LCD μετατροπής

P

pro547

Guest
Γεια σας παιδιά, πρώτη φορά μεγάλη αφίσα lurker χρονόμετρο. Είμαι πάνω από τη μετατροπή ενός ελεγκτή CNC CRT σε LCD. Η CNC πήραμε ήταν ένα παλιό σύστημα από το 1994 και φαίνεται το σύστημα του υπολογιστή έχει αλλοιωθεί και πέρα διάσωσης. Έχουμε αποφασίσει να το μετατρέψει αντί πάνω σε μια σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού (Mach3). Ο λόγος για τον οποίο ήρθε σε σας παιδιά είναι επειδή ψάχνω για προτάσεις για οθόνες LCD και αξιοσέβαστο τις διαστάσεις τους. Έχουμε σκεφτεί δύο διαφορετικούς τρόπους για να το μετατρέψει σε: 1) Πρώτη χρήση το παλιό κουτί και μόλις αντικαταστήσει το CRT με ένα παρόμοιο LCD μεγέθους. 2) Γυρίστε το πλαίσιο καιρό τρόπους, mount μια μεγαλύτερη οθόνη LCD και χρησιμοποιήστε ένα σχολαστικός. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να βρεθεί οποιαδήποτε διαστάσεων οθόνη LCD που θα μπορούσε να λειτουργήσει για την αντικατάσταση των CRT. Η αρχική CRT φαίνεται να είναι 13 "ίσως 14" διαγώνιο. Έτσι, η ερώτησή μου είναι αν κάποιος γνωρίζει πού να βρει specs (διαστάσεις) για μερικές χαρακτηριστικές 13 και 14 ιντσών οθόνες για να πάρετε μια πρόχειρη εκτίμηση. Χρειάζομαι το ίδιο πράγμα για 15, 17, και 19 ιντσών, επίσης. Αν κάποιος ξέρει πού να βρείτε αυτές τις χαρακτηριστικές διαστάσεις παρακολουθεί και πραγματικά έχει κάτι που μπορεί να μετρήσει αυτό θα βοηθήσει σίγουρα αρκετά. Μπορώ να πάρει τις εικόνες της πρόσοψης εάν εσείς ενδιαφέρεστε.

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες οθόνες LCD έχουν 1 "σε 1.5" ευρεία στεφάνη γύρω από την κύρια οθόνη, και είναι 1-2 "παχιά (γρήγορη μέτρο αυτό είμαι κοιτάζει). Παλαιότερες οθόνες είναι περίπου αναλογία 4:3, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρόμοια τρίγωνα για να βρείτε τις εξισώσεις άλγεβρα για τον υπολογισμό του X / Y διαστάσεις οθόνης (στη συνέχεια προσθέστε 1 - 1,5 "σε κάθε πλευρά). X = 4, y = 3, με διαγώνιο = sqrt (3 ^ 2 + 4 ^ 2) = 5 (θυμηθείτε το 3-4-5 τρίγωνο από την κατηγορία γεωμετρία;) Μέχρι τις εξισώσεις παρόμοιων άκρα θα είναι ... 5 / D = 4 / X και 5 / D = 3 / Y Αν θέλατε ένα 17 "οθόνη (διαγώνια μήκος), τότε Χ και Υ βρίσκονται αρέσει τόσο. 5 / 17 = 4 / X, να λύσει για το X = 13.6 5 / 17 = 3 / Y, να λύσει για Y = 10,2 που ταιριάζει με τις πολύ κοντά όταν ξεσπάσει ο κυβερνήτης Συνολικές διαστάσεις θα ήταν:. Χ +1 +1 (1 "πλαστικό στεφάνι σε κάθε πλευρά) = 12.2" με 15.6 "

Συνήθιζα να είμαι μηχανικός υπηρεσίας για τις διασυνοριακές και έχω κάνει αυτό αρκετές φορές, RS Components και cpc κάνω εκδόσεις σασί του TFT και LCD οθόνες επίπεδες, theres συνήθως κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και θα ταιριάζει, απλά μπορεί να έχουν να κάνουν ένα κλείστρο από κάποιο μαύρο πλαστικό. Προσέξτε για το πρότυπο βίντεο, Fanuc και Heidenhain χρησιμοποιήσετε κάποια περίεργα πράγματα μπάλα, περίπου 800 β ρίξουμε μια Συγχρονισμός Πράσινου προσαρμογέα βίντεο και να χρησιμοποιήσετε κάποια Heidenhain μια παράξενη πρότυπο βίντεο, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα είδη των βίντεο πρότυπο προσαρμογείς, αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι να πάρει σας και ότι theres μια καλή πιθανότητα να δουλεύει πρώτα. Theres πολλά να ειπωθούν για τσουχτερός πατημένο το τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρησιμοποιώντας τη συνήθη παρακολούθηση, όταν βίδες μέχρι να χρησιμοποιήσετε το δοχείο και να κολλήσει μια νέα μέσα, διαθέσιμο οπουδήποτε, doesnt mach υποστηρίξει μια οθόνη αφής;, θα ήταν δροσερό.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Νομίζω ότι είμαι απλώς πρόκειται να πάρει ένα 19 "και να τελειώνουμε με αυτό. Αν το κάνετε αυτό τότε θα πρέπει να κάνουν ένα κρεμαστό κόσμημα. [Color =" Silver "] [SIZE = 1 ]------- --- Δημοσίευση προστέθηκε στις 10:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 10:26 ----------[/SIZE] [/color] Θα είναι λίγο πολύ τα πάντα αντιγραφή έξω, προσπαθώντας να κρατήσει τα τροφοδοτικά. δεν αισθάνομαι σαν αντίστροφης μηχανικής 140V ρυθμιστές σέρβο κινητήρα. Όσον αφορά την παρακολούθηση των τρεχουσών σχέδιό μου είναι να pickup μόνο ένα 19 "και το πλάσμα από την θήκη αλουμινίου με τις νέες διαστάσεις.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back