CMOS PLL

A

arbalez

Guest
Θα ήθελα να αναπτύξει ένα CMOS PLL για το τελικό σχέδιο χρόνια μου.Ποιες είναι οι προδιαγραφές που θα πρέπει να ακολουθήσει;

Η ερώτησή σας είναι λίγο ως προς τις γενικές προδιαγραφές που θα διαφέρουν ανάλογα με τις αιτήσεις (εύρος συχνοτήτων, κλπ. ..).
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια σύνδεση για CMOS PLL, η 74VHC4046.
http://www.fairchildsemi.com/ds/74/74VHC4046.pdf
Περιλαμβάνει τις προδιαγραφές και την εσωτερική σχηματικό διάγραμμα.
Ίσως δώθε εκεί θα βρείτε ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε με ..

ευχαριστίες για τη σύνδεση, IanP.
πραγματικά θέλω να μάθω τις γενικές προδιαγραφές ότι ένα CMOS IC σχεδιαστής θα πρέπει να καθορίζεται πριν από το σχεδιασμό CMOS PLL.
άλλο πράγμα, το οποίο το ένα είναι καλύτερο;αναλογικές μόνο ή μικτής pll σήμα CMOS;

περισσότερα από CMOS PLL μοιάζει μικτού σήματος, PFD, διαιρέτης είναι ψηφιακή? VCO, cp είναι αναλογική

u πρέπει να γνωρίζει το σύστημα ότι το pll θα χρησιμοποιηθεί για
να γνωρίζει τις προδιαγραφές που απαιτούνται
όπως ο θόρυβος φάση, χρόνος κλειδώματος, βήμα συχνότητας

r υπάρχουν πολλά συστήματα με διαφορετικές απαιτήσεις

ευχαριστώ

θέλω να σχεδιάσουμε ένα CMOS PLL synthesizer για τη συχνότητα.μπορεί να κλειδώνει γύρω στα 900MHz.

Ποια είναι η ώρα κλειδώματος SPEC και phise θόρυβο;

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του PLL, αν προσπαθώ να σχεδιασμό CMOS αα PLL synthesizer για τη χρήση συχνοτήτων στις ασύρματες επικοινωνίες βασίζεται στην τεχνολογία WCDMA ή CDMA2000;
Θέλω να έχω μια δοκιμή σε αυτό για το τελευταίο έργο μου χρόνια, αλλά είμαι ένας μαθητής, θα ήθελα επίσης να μάθω πώς δυσκολία και πόσο καιρό θα είναι.
Καθηγητές μου μπορεί να έχουν την ευκαιρία να ταινίας από .35 διαδικασίας.Είναι δυνατόν να κάνει τη δουλειά;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back