CMOS προσομοίωση γωνία RFIC

W

wccheng

Guest
Αγαπητοί όλοι, τώρα, έχω σχεδιάσει το κύκλωμα RFIC χρησιμοποιώντας τεχνολογία CMOS. Για την εξέταση εμπορικοί χώροι, είναι απαραίτητο να προσομοιώσουν την cirucit σε κατάσταση γωνία (όπως ss, TT και επ.). Εξαιτίας αυτού, έχω πολλά ερωτήματα: (1) θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερη πηγή ρεύματος σε κατάσταση SS, προκειμένου να μου κύκλωμα RF (όπως VCO) εξακολουθεί να εργάζεται. Ωστόσο, μπορεί να παραβιάζει Orignal προδιαγραφές σχεδιασμού μου. Πώς θα μπορούσα να το διορθώσω; Μερικές φορές, VCO δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σε κρατικό μοντέλο SS κι εγώ να συντονιστείτε. (2) Αν πρέπει να κάνω κύκλωμα μου και εφαρμόσιμη σε ss, TT και επόμενα κατάσταση, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς πηγή ρεύματος. Πώς θα μπορούσα να την εφαρμόσει; Για παράδειγμα, έχω ένα LNA. Μπορεί να χρειαστεί να καταναλώνουν 15mA, 10mA και για 7mA εφικτό σε SS, TT και επόμενα κατάσταση, αντίστοιχα. Πώς θα μπορούσε να κάνω 3 διαφορετικές πηγή ρεύματος στην LNA ένα; Χάρη wccheng

Νομίζω ότι μπορείτε να προσθέσετε μερικές διακόπτες (Digital) για διάφορα τρέχοντα προκατάληψη, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά απλή.

Έχω δύο προτάσεις, πρώτη είναι η χρήση του ως PTAT την τρέχουσα αναφοράς. Δεύτερη είναι η χρήση SPI για τον έλεγχο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back