CHOKE RF

S

ssayan79

Guest
Γεια σε όλους
Έχω ένα πρόβλημα με ένα τσοκ RF.Πρέπει να μελετήσει το κύκλωμα έχει ένα συνημμένο για εξετάσεις μου, αλλά δεν ξέρω γιατί ένα πηνίο ως πνιγούν τοποθετείται με αυτόν τον τρόπο.
Παρακαλώ να με βοηθήσει.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Οι RF chokes χρησιμοποιούνται για την παροχή μια σύντομη διαδρομή κυκλώματος συνεχούς ρεύματος και υψηλή αντίσταση για τους AC σήματα.Το RFC που χρησιμοποιείται σε αυτό το κύκλωμα είναι να συνδέσετε το p-τερματικό του δίοδος προς τον εφοδιασμό με προκατάληψη η δίοδος σε ορισμένο σημείο λειτουργίας (βραχυκύκλωμα για DC).Αν ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την παράδοση, αυτό θα προκαλέσει τον κόμβο εξόδου πρέπει να θεωρηθεί ως λόγος AC, έτσι, ένα πηνίο χρησιμοποιείται για να έχει υψηλή αντίσταση στη συχνότητα του σήματος εναλλασσόμενου ρεύματος για να αποφευχθεί ελιγμών το σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος για την παροχή συνεχούς ρεύματος.

Thak you very much.
Αλλά σε αυτή τη ρύθμιση δίοδος μου έχει, σε DC, τόσο για τους τερματικούς σταθμούς εδάφους.Μήπως δεν shorted σε αυτή την περίπτωση;;

Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση, που θέλετε να έχει μηδενική V σε όλη την δίοδο (που πρέπει να αντιστραφεί προκατειλημμένη ίσως).Εάν η RFC καταργήθηκε και η δίοδος αυτή συνδέεται άμεσα με το έδαφος, AC σήμα σας θα οποίοι παραπέμπονται στο έδαφος.Αυτό το κύκλωμα μπορεί να λειτουργήσει ως κόφτης, όταν το πλάτος του σήματος AC υπερβαίνει κοπεί η δίοδος του-στην τάση, η δίοδος θα είναι μεροληπτική εμπρός και του πλάτους του σήματος θα είναι κούρεμα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
είστε πολύ σαφής.Έχω την απόλυτη ερώτηση.Στο μοντέλο της διόδου i hav διαπίστωσε ότι, αν η τάση υπερβαίνει τα εμπρός 0.7V, δίοδος αρχίζει να συμπεριφορά.Δεν έχω σαφές για ποιο λόγο όταν AC πλάτος του σήματος υπερβαίνει κοπεί η δίοδος του-στην τάση, δίοδος συμπεριφέρεται ως έναν κόφτη και όπου θα μπορούσα να βρω μαθηματικές μοντέλο αυτής της συμπεριφοράς.
Σε ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back