Cellular Phone Blaster ...

T

TurboPC

Guest
I δημοσιεύτηκε το θέμα αυτό πριν από ένα χρόνο και ποτέ δεν πήρα απάντηση. Elektroda οικογένεια έχει μεγαλώσει λίγο, ίσως έχουμε την γνώση τώρα ... Χρειάζομαι ένα αρκετά απλό κύκλωμα να διαταράξουν σοβαρά ένα κινητό τηλέφωνο υποδοχής ώστε να είναι χαλαρά στον καλούντα. Έχω την πρόθεση να το χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό μου για να μειώσει την υποδοχή ενός οδηγού που κάνει σλάλομ (όρος σκι) με το αυτοκίνητό του, ενώ στο τηλέφωνο. Μπορούμε να μεταδίδουν μόνο ένα υψηλό εύρος και ενοχλητικό τετραγωνικό κύμα γύρω από τη συχνότητα των κυττάρων; Ξέρω ότι δεν υπάρχουν μόνο ένα συχνοτήτων, αλλά ένα μεγάλο μεταφορέα θα μπορούσε να το χάος με το κελί freq κλείδωμα ... Οποιεσδήποτε προτάσεις;

Αυτό είναι τεχνικά εφικτό, αλλά πολύ παράνομο σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Θα μπλοκ και άλλες κλήσεις που μπορεί να έχουν σημασία ή ακόμη και το επίπεδο έκτακτης ανάγκης.

θα πρέπει να μεταδίδουν μια ευρεία μπάντα σήμα για να καλύψει ολόκληρο το GSM, PCS μπάντα

Εκπομπής χωρίς άδεια σε κάποιον ζώνη συχνοτήτων έχει πληρώσει τα χρήματα για είναι παράνομη. Αποκλεισμός είναι δυνατό, αλλά δεν είναι τόσο απλή. Συνήθως ένα κυψελοειδές δίκτυο έχει μια πολύ μεγάλη διαφορά στο περιθώριο σύνδεσμο. Αυτό σημαίνει ότι σε ορισμένα σημεία και θα πρέπει να έχετε πολύ μικρή επιπλέον θόρυβο στο μπλοκ, και σε άλλα μέρη θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα πολύ θόρυβο. Τι μπορείτε να επιχειρήσετε να κάνετε είναι να επωφεληθούν από το γεγονός ότι είστε πολύ πιο κοντά στο κελί-τηλέφωνο από τη βάση-σταθμό μετάδοσης σε αυτό, και ξέρετε επίσης τη διεύθυνση σε αυτό. Δοκιμάστε τη μετάδοση ενισχύεται ο θόρυβος. Χρησιμοποιήστε μια κατευθυντική κεραία με πολύ στενά οριζόντιας και κάθετης δοκού πλάτους ( ΔΕΝ μια omni) και το σημείο στο κινητό τηλέφωνο που θέλετε να παρέμβει. Με αυτό τον τρόπο θα επηρεάσει λιγότερο με άλλα τηλέφωνα, καθώς επίσης και άμεση ισχύ όλες σας όπου θέλετε να πάτε. Αν μεταδίδουν αρκετή ενέργεια (όταν αρκετά εξαρτάται από τις τοπικές περιθώριο link), θα προκαλέσει το κινητό τηλέφωνο για να χάσει τη βάση-σταθμό.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. BTW, ξέρω ότι interferring με λήψη κυττάρων είναι παράνομο, αλλά δεν είναι σαν να είμαι πρόκειται να παγώσει το συνολικό πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάζομαι κάτι που μπορεί να μπλοκάρει το κελί για μερικά δευτερόλεπτα. Ακριβώς για να είναι ενοχλητικό ... Η κατευθυντική κεραία είναι μια καλή ιδέα ... αφορά, TurboPC

[Quote = tanveerriaz] w * w.qsl.net/n9zia/wireless/ps/pcs_jammer.ps [/quote] Directory υπάρχει, αλλά το αρχείο δεν βρέθηκε ... : (

Γεια σας εδώ έχετε παιδιά .... αλλά αυτό λειτουργεί μόνο σε 800 MHz ... GSM δίκτυο λειτουργεί πολύ υψηλότερο περίπου 900 ... Εάν μπορείτε να κάνετε κάτι με αυτό παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω ...

Μήπως κάποιος προσπαθήσει αυτό το κύκλωμα και να πάρετε κάποιο αποτέλεσμα; Πού είναι το βασικό σημείο;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back