Cell Signal Jammer

J

Jon Paul

Guest
Παρακαλώ,
χρειάζομαι την cicuit διάγραμμα για Cell Phone Jammers.
Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει να μου, θα είμαι πολύ ευγνώμων, εάν υπάρχει κάποιος βοηθός εκεί έξω.

Ευχαριστώ

"Jay Ούρησε"

~ http://www.cs.utah.edu/ chrisb / γραφής / Jammer / κύκλωμα% 20drawings/celljam5.pdf υπάρχουν πολλά κυκλώματα που επιπλέουν στον παγκόσμιο ιστό.Εάν είστε νέοι σε ραδιοσυχνότητες circuity τότε έντονα προτείνουμε να μείνετε εκτός κτιρίου πράγματα όπως δεν είναι εύκολο να εργαστεί με και ακόμη και την παραμικρή μεταβολή του διοικητικού συμβουλίου που χρησιμοποιείτε θα συντονιστείτε-out της συσκευής, κ.λπ.

Δεν είμαι ειδικός σε RF ηλεκτρονικά, άλλοι ίσως να βοηθήσει.

Νόμιζα από ένα απλό τρόπο όταν πρώτη σκέψη της οικοδόμησης μιας GSM Jammer μερικά χρόνια πίσω.Απλώς πάρτε μια PA (Power Amplfier) κατά την απαιτούμενη frequeny φάσμα ζωοτροφών και μόλις ο θόρυβος σε αυτή τη συχνότητα, ενώ σαρωτικές.Δεν έχω δοκιμάσει αυτήν την κοινή λογική, αλλά αφήνουν να εννοηθεί ότι θα εργαστούν, αλλά σας παρακαλώ να μην με ρωτάτε πώς να μπορεί να λειτουργήσει.

Επίσης, η ισχύς εξόδου του ενισχυτή παίζει σημαντικό ρόλο για τον καθορισμό των παρεμβολών ακτίνα.Και αυτή είναι παράνομη σε πολλές χώρες, ώστε να διατηρηθεί η Jammer τον εαυτό σας ή να μπλοκάρει την ακτίνα περιορίζονται στο δωμάτιό σου.

SORRY I επίκλιση βρείτε OBJECT WASNOT FINDED
PLEASE HELP ME

δοκιμάστε αυτό rf Jammer.
http://www.ladyada.net/make/wavebubble/

Χμμμ, λίγο παράνομη, δεν είναι, αν δεν έχουν αρκετά χαμηλά κινούνται ένα!

Έχω την αίσθηση κανένα από αυτά δεν θα συνεργαστεί, έχω προσπαθήσει να μαρμελάδα κινητό τηλέφωνο πριν από 3 watt με συνεχή sweep από ένα κέρατο κεραία 10 πόδια μακριά από το κελί μου και ακόμη δεν θα μειωθεί η κλήση νομίζω ότι έχουμε κάποια πολύ εξελιγμένα συχνότητα ελπίζοντας στο κελί του δικτύου για να κρατήσει από εμπλοκές / interfeering με πολλά cellphones περίπου.

Αλλά εάν έχετε έναν από αυτούς να εργάζονται παρακαλώ πες μου θα ήθελα πολύ να μάθω πώς να το κάνει (μόνο για αναφορά, βεβαίως).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back