CANH και CANL στο CAN Bus

A

alefandra

Guest
Γεια σας! Θέλω να συνδέσετε δύο υψηλή ταχύτητα, μπορεί πομποδέκτες (MCP2551), αλλά δεν ξέρω ακριβώς πώς να το κάνουμε. Είναι αρκετό να συνδέσει το CANH και CANL καρφίτσες των πομποδεκτών ή θα πρέπει να συνδεθεί επίσης τους λόγους; Τι υποδοχή είναι το πλέον κατάλληλο; Είναι μια DB9 εντάξει; Χρειάζεται να τερματίσει το λεωφορείο με μια αντίσταση τερματισμού και στα δύο άκρα του λεωφορείου για να αποφευχθούν οι αντανακλάσεις; Ή είναι αυτές αντιστάσεις που περιλαμβάνονται στην πομποδέκτη; (Διάβασα φύλλου του πομποδέκτη και δεν αναφέρουν τις αντιστάσεις). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

CAN χρησιμοποιεί μια DB9 ως πρότυπο. Εδώ είναι το PINOUTs. 9 Pin (αρσενικό) D-Sub CANBUS pinout Pin # Σήματος Ονόματα Περιγραφή Σήματος 1 κρατημένες διαδρομή αναβάθμισης 2 CAN_L Κυρίαρχα Χαμηλός 3 Ground CAN_GND 4 προορίζονται αποκλειστικά διαδρομή αναβάθμισης 5 CAN_SHLD Shield, προαιρετικά 6 Ground GND, Προαιρετικά 7 CAN_H Κυρίαρχα High 8 Reserved διαδρομή αναβάθμισης 9 CAN_V + Power, Προαιρετικά Μπορείτε dont πρέπει να συνδέσετε τους λόγους, απλά μπορεί υψηλό και μπορεί σε χαμηλά επίπεδα. Κάθε άκρο του διαύλου πρέπει να λυθεί με μια αντίσταση 120R. Δεν είναι στο tranceiver ως tranceiver μπορεί να μην είναι στο τέλος του λεωφορείου.

Σας ευχαριστώ πολύ btbass! Θα μου είπε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε!

Αν οι δύο συσκευές διαθέτουν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μπορείτε να συνδέσετε μόνο CANH και CANL.

Εξαρτάται από το πρωτόκολλο που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, κάποια πρωτόκολλο έχει έναν ορισμό της σύνδεσης.

Αν 2 σύστημα με έναν λόγο, δεν είναι απαραίτητη για τη σύνδεση εδάφους, αλλιώς θα πρέπει να συνδέσετε το σήμα του εδάφους.

μπορεί να είναι διαφορικό καθαρό σήμα, χωρίς να απαιτείται έδαφος. Μια GND ασπίδα θα βοηθήσει για το σκοπό EMI.

[Quote = funnynypd] μπορεί να είναι διαφορικό καθαρό σήμα, χωρίς να απαιτείται έδαφος. Μια GND ασπίδα θα βοηθήσει για το σκοπό EMI. [/Quote] Αν δύο κόμβος είναι γαλβανικά απομονωμένα, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά διαφορική τάση έδαφος στις 2 κόμβος πρέπει να είναι περιορισμένη. γι 'αυτό είναι καλύτερα να cannect σήμα έδαφος.

ισχύει, για όχημα στο ίδιο έδαφος, δύο δίκτυο καλωδίων θα εργαστεί επίσης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back