Calulation του λόγου dimenssion για MOS σε υπό τον ουδό

• Thread starter kapil kumar rajput
  • Start date
K

kapil kumar rajput

Guest
Hi όλα, να μου πείτε sombody τον τρόπο υπολογισμού του ID0 και παράγοντας κλίση "ν" ώστε να μπορώ να αποκτήσουν το W / L λόγος για MOS που εργάζονται σε επιχείρηση υπό τον ουδό. Η εξίσωση είναι η ακόλουθη: Id = ID0 * (W / L) * exp (VBE / nVT)? ID0 είναι χαρακτηριστικά τρέχουσα και «ν» είναι παράγοντας κλίση. Είναι ο τρόπος για να αποκτήσετε τις αναλογίες dimenssion για τα MOSFET σε λειτουργία υπό τον ουδό. Όπως κάνουμε για Κορεσμός MOS. Εάν οποιοδήποτε άλλο παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μου. Χάρη όσον αφορά

Γεια σου, νομίζω ότι το παρακάτω βιβλίο θα σας δώσει ό, τι χρειάζεστε: tradeoffs και Βελτιστοποίηση Σχεδιασμού Αναλογικών CMOS από τον David Binkley Έλεγχος αυτό έξω και αν θυμάμαι καλά έχει τις εξισώσεις που ζητάτε. Θα έλεγα ότι εργάζεστε παράλληλα με προσομοιώσεις, εάν είστε εξάσκηση σε ένα πραγματικό σχέδιο και να μην βασίζεται μόνο στις μαθηματικές εκφράσεις για να αποκομίσουν το W / L αναλογίες ή οποιαδήποτε άλλη άγνωστη μεταβλητή σχεδιασμού. ps.If χρησιμοποιείτε Cadence στην πλαγιά παράγοντας "n" είναι κάτω από το μενού Εκτύπωση -> παραμέτρους του μοντέλου της ADE L αν το θυμάμαι αυτό right.Cross-επικοινωνήστε με το μοντέλο που PDK σας χρησιμοποιεί για να βρει το αντίστοιχο σύμβολο του μεταβλητού συντελεστή πλαγιά. Regards, Jimito13

προσομοίωση IDS-Vgs καμπύλη, ταυτότητες οικόπεδο σε λογαριθμική κλίμακα, μέτρο που η μεταβολή της Vgs για τις τρέχουσες για την αύξηση κατά μία δεκαετία, αυτό ονομάζεται υπό τον ουδό κλίση S. τη σχέση μεταξύ S και n είναι [tex] \\ dfrac {1} {Α} = \\ ln 10 \\ φορές n \\ φορές U_t [/tex]. τυπική τιμή για το S είναι ίσως μεταξύ 80 mV και 90 mV σε 130 nm διαδικασία.

Thnx αλλά θα προσπαθήσουμε το ίδιο u είπε. Αλλά να σας πω πώς θα υπολογίσουν το ID0 εννοώ characterstics ρεύμα. Γνωρίζετε πολύ λιγότερο Benn έχει δοθεί για το σχεδιασμό υπό τον ουδό σε βιβλία. Regards Kapil [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 47 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Thanx Jimito και Overlems! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά: [/color] [/size] Jimito, δεν έχω το βιβλίο που ονομάζεται u. Μπορείτε να fwd με τη σύνδεση την οποία η παρούσα είναι avilable δωρεάν ή έχετε pdf ή να σαρωθεί σελίδα στην οποία αυτό είναι avilable. Ευχαριστώ και Kapil αφορά

Ναι, έχω το βιβλίο σε μορφή pdf format.I θα το στείλει για να σας αύριο από το γραφείο μου. Jimito13 [color = red] Μην δημοσιεύετε εδώ κάθε ebook ή κατοχυρωμένου υλικού, MOD: Aya2002 [/color]

Γεια Jimito, Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Id mail μου για την αποστολή του βιβλίου είναι kapilrjpt@gmail.com . Kapil Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back