Cadstar σύνθετο πρότυπο δημιουργίας βοήθεια που χρειάζονται

A

antarveena1982

Guest
Γεια σε όλους έχω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ότι πώς να δημιουργήσετε συνημμένο πρότυπο έχει το ίδιο όνομα και σήμα συνημμένο iam εικόνα χρησιμοποιώντας cadstar 9. αφορά Antarveena1982

Δεν μπορώ να δω τα ονόματά τους σήμα στις εικόνες; Ωστόσο, αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα σε Cadstar μπορείτε να το μετατρέψουμε σε ένα πρότυπο και ονομάστε το κάθε μήνυμα που θέλετε. Προσθήκη / σχήμα / πολύγωνο. κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "προεπιλογές Σχήμα" επιλέξτε ένα πρότυπο και κατάλληλου πάχους (1 thou είναι ωραία) στρώμα σας κλπ. Δημιουργήστε το σχήμα. τελειώσει, τότε επιλέξτε το και επιλέξτε ιδιότητες. Θα δείτε τον 7ο τομέα κάτω είναι το όνομα ενός σήματος, επιλέξτε το μήνυμα που θέλετε το πρότυπο που πρέπει να επισυνάπτεται. Εάν έχετε ήδη αυτό το σχήμα στο σχέδιό σας ως αριθμητικό στοιχείο για κάτι, μπορείτε να αντιγράψετε το σχήμα ως το πρότυπο στη συνέχεια, κάντε το ίδιο.

μετά από πολύ zoom in / out, εγώ δεν μπορέσαμε να βρούμε ονόματα σήματος: D τι cyberrat είπε, είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε το πρότυπο και δεν βρίσκω καμία δυσκολία στη δημιουργία της συνημμένο σχήμα.

antarveena1982 έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσουν cyberrats πρόταση; Εγώ έχω κοίταξε για τα ονόματα των σημάτων και μπορεί να βρει κανείς, ωστόσο, ότι είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνει ένα πρότυπο στο Cadstar. Ίσως να εξηγήσει περισσότερα για το πρόβλημα, αν αυτή δεν είναι η λύση.

Γεια Cyberat & Abhi Ελπίδα σας δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν το πρόβλημα, αυτό είναι το ενιαίο πρότυπο του GND, η διαδικασία που έχετε αναφέρει είναι σωστή αλλά το πρόβλημα είναι ότι μόλις κλείσαμε το πρότυπο και να αρχίσει ένα άλλο πρότυπο, στη συνέχεια, δεν είναι δυνατόν να του δώσει το ίδιο όνομα. δεν είχε το ίδιο όνομα και σήμα το ίδιο πρότυπο σαν όταν επιλέξετε το πρότυπο και να το αντιγράψετε ολόκληρο το πρότυπο φόρμας ξανά. Ελπίζω η εικόνα θα γίνει πιο σαφής όσον αφορά Anatarveena

Γεια σου, φοβάμαι ότι δεν κάνει τον εαυτό σας πάρα πολύ σαφής. Μπορείτε να εξηγήσετε τι είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με αυτό το πρότυπο; Βλέπω ότι ο διαχωρισμός σας groundplane σας με αυτό το πρότυπο. (δεν είναι πάντα καλό για την EMI) Αν θέλουν τα δύο αυτά πρότυπα, αντί να είναι ένα ενιαίο πρότυπο, τότε απλά πάρτε την αριστερή πλευρά, να επεξεργαστείτε το σχήμα (ένθετο τμήμα), έτσι ώστε να πηγαίνει έξω από το αριστερή άκρη του πίνακα, γύρω από κάτω και στη συνέχεια επάνω στο πλοίο και πάλι, και στη συνέχεια ακολουθήστε το σχήμα του δικαιώματος, αφενός, και, τέλος, αφαιρέστε το πρώτο r / h μία. Με τον τρόπο αυτό είναι ένα ενιαίο πρότυπο. Πλημμύρες χαλκού θα αγνοήσει οτιδήποτε έξω από το περίγραμμα του πλοίου. Είναι ότι αυτό που προσπαθεί να επιτύχει; Μπορεί να είμαι νέος στη σκηνή, αλλά ξέρω πολύ καλά Cadstar πολύ ;)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back