Cadence SKILL μερικές ερωτήσεις

W

wholegrain

Guest
Γεια σου, πρόσφατα, έχω εργαστεί με Cadence SKILL και έχω αρκετές απορίες. Πρώτον, από την κατανόηση μου αν κάνω κάτι σαν wi = "1U" Κάνω ένα string. Αν έχω μια μεταβλητή, ας πούμε width1, το οποίο περιέχει έναν ακέραιο / float αριθμό μέσα, πώς μπορώ να κάνω το μεταβλητό αριθμό ένα string. Δεύτερον, πώς μπορώ να περικόψετε μια μεταβλητή (αριθμός float); Τρίτον, είναι μια συνέχεια από την απάντηση αυτή http://www.edaboard.com/ftopic80093.html ο κ. Hughes είπε ότι «όπου w και L είναι το όνομα του παραμέτρους και μπορεί να βρεθεί από το CDF Επεξεργασία φόρμας. " πού μπορώ να βρω ακριβώς το όνομα αυτό παραμέτρους »; Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά μου, πραγματικά το εκτιμώ.

sprintf ({s_Var | ουδέν} t_formatString [g_arg1 ...]) μορφοποιεί την έξοδο και αναθέτει τη συνακόλουθη σταθερά στη μεταβλητή δίνεται ως το πρώτο επιχείρημα. Πρόκειται για μια μορφή σύνταξης Ex: sprintf (numString "% d" 10): μετατρέπει το 10 έως το "10" και το αποθηκεύει σε numString. Η ελπίδα αυτό βοηθά. Δεν είχα πάρει αρκετά δεύτερο ερώτημα σας ..

w και L είναι τις παραμέτρους» ονόματα!
Edit Component CDF [/b] θα ανοίξει. Συμπληρώστε το Βιβλιοθήκη και Όνομα κυττάρων (π.χ. μέσω Αναζήτηση ), τότε μπορείτε να δείτε και / ή να αλλάξετε αυτές τις προεπιλεγμένες παραμέτρους (αλλαγή: μόνο αν έχετε γράψει του δικαιώματος πρόσβασης, φυσικά). Για να δείτε / αλλάξετε το w, l, (Μ, Γ, ...) οι παράμετροι των επιμέρους συσκευών, απλά επιλέξτε το στοιχείο και [ q ] uery του Properties Object στο την κατάλληλη Επεξεργασία ιδιοτήτων αντικειμένου παράθυρο.

σας ευχαριστώ όλους. Η δεύτερη ερώτησή μου ήταν, ας πούμε ότι έχετε έναν αριθμό 1.666666e-10, αλλά θέλετε να κάνετε αυτό 1.66e-10, πώς θα το κάνουμε αυτό;

[Quote = ολικής αλέσεως] σας ευχαριστώ όλους. Η δεύτερη ερώτησή μου ήταν, ας πούμε ότι έχετε έναν αριθμό 1.666666e-10, αλλά θέλετε να κάνετε αυτό 1.66e-10, πώς θα το κάνουμε αυτό [/quote] Δοκιμάστε:? Sprintf (s_Var "% 4.2e" 1.666666e-10 ) Θα πρέπει να στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω, βέβαια, αλλά υποθέτω ότι είναι αυτό που θα θέλατε οπωσδήποτε ;-)

Σας ευχαριστώ πολύ. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 ώρες 22 λεπτά: [/color] [/size] Συγνώμη να ρωτήσω ένα άλλο θέμα. Ο κωδικός sprintf (s_Var "% 4.2e" 1.666666e-10) που παρέχονται από erikl λειτουργεί τέλεια. Ωστόσο, αναρωτιόμουν τι θα κάνω για να παράγουν το ίδιο πράγμα με μια έξοδο αριθμό πλωτήρα, αντί του μια σειρά. Επίσης, πώς θα κάνω μετατροπή από string σε float αριθμό. Χάρη.

Συμβουλή: Κοιτάξτε εντολές SKILL atoi () & atof () Χρησιμοποιήστε αυτά με sprintf () και μπορείτε να μετατρέψετε no.s σε strings και αντίστροφα με σχετική ευκολία. ?) Με φιλικούς χαιρετισμούς, I-FAB

TY cop02ia. Έχω μια άλλη ερώτηση σχετικά με LVS. Θα χρησιμοποιηθεί ικανότητα για να δημιουργήσουν μια παρουσία τόσο διάταξη μου μπορεί να περιλαμβάνει αυτή την περίπτωση. (Πιο εύκολο να αναστρέψετε και βάρδια) Για κάποιο λόγο, κατά τη διάρκεια της LVS, δεν αναγνωρίζει το παράδειγμα. Μόνο μετά θα ισοπεδώσουν το παράδειγμα ότι το LVS περνά. Είναι ούτως ή άλλως εκεί για να περάσει LVS χωρίς ισοπέδωση εμφανίσεις μου; Σας ευχαριστώ παιδιά. Η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back