Cadence IC 5 για Redhat WS / AS

G

gezzas525

Guest
Έχει κανείς δοκιμάσει το Cadence IC 5 σχετικά με αυτά τα λειτουργικά συστήματα, Iam σκεφτείτε αν αυτές θα είναι μια καλύτερη επιλογή από μανδραγόρα 9,2 ως Ι havent προσπάθησα IC 5 για ότι ακόμα.

[Quote = gezzas525] Έχει κανείς δοκιμάσει το Cadence IC 5 σχετικά με αυτά τα λειτουργικά συστήματα, Iam σκεφτείτε αν αυτές θα είναι μια καλύτερη επιλογή από μανδραγόρα 9,2 ως Ι havent προσπάθησα IC 5 για ότι ακόμα. [/Quote] είναι Cadence IC5 καταρτίζονται με RH 7.3. Μην έχετε διαβάσει το σημείωμα απελευθέρωση;

Αλλά WS / AS πρέπει να συνεργαστούν, δεδομένου ότι έχουν δοκιμαστεί και cetified με άλλα εργαλεία ΕΟΑ.

Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσει IC 5 το mandrake 9.2, αλλά απέτυχε, επειδή IC 5 θα πρέπει csh κέλυφος που θα εγκατασταθεί, mandrake 9.2 έχουν μόνο bash κέλυφος.

Έχω δοκιμάσει IC-5 σε mandrake 9.2 Φαίνεται ότι μπορεί να είναι σε θέση να ανοίξει το παράθυρο CIW. για csh csh κέλυφος τύπου στο κελί bash και θα σε γ-κέλυφος, επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις της. cshrc. bye ue

[Quote = ue] Έχω δοκιμάσει IC-5 σε mandrake 9.2 Φαίνεται ότι μπορεί να είναι σε θέση να ανοίξει το παράθυρο CIW. για csh csh κέλυφος τύπου στο κελί bash και θα σε γ-κέλυφος, επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις της. cshrc. bye ue [/quote] Μπορώ να επιβεβαιώσω: Cadence IC 5.0 δουλεύει μια χαρά με Mandrake 9.2 DVD Powerpack. Μπορείτε να το βρείτε στο eMule. Με εκτίμηση, Ο Dock

Εντάξει παιδιά, γι 'αυτό δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα λειτουργίας IC5 σε mandrake 9.2 PP. Μπορεί evryone επιβεβαιώνουν ότι όλα λειτουργούν δηλαδή διάταξη, σχηματικά, προσομοίωση χρησιμοποιώντας φάντασμα, αλλά και τη χρήση του Cadence (CDSK) μοντέλα kit σχεδιασμού για την προσομοίωση.

[Quote = TheDock] Μπορώ να επιβεβαιώσω: Cadence IC 5.0 δουλεύει μια χαρά με το Mandrake 9.2 DVD Powerpack. Μπορείτε να το βρείτε στο eMule. Με εκτίμηση, Η αποβάθρα [/quote] Πως μπορείς να επιβεβαιώσετε; Ένα λογισμικό EDA επικυρώνεται από μερικές δεκάδες του testcases. Όταν φωτιά ένα πρόγραμμα και να το εκτελέσει δεν σημαίνει ότι δουλεύουν μια χαρά. Το IC5 ήταν σχεδιασμό για να συνεργαστεί με RH7.3, μπορεί να συνεργαστεί με άλλα Linux έκδοση, αλλά μην πάρετε κίνδυνο.

Η Μαρία είναι σωστό, ωστόσο RH 7,3 doesn't λειτουργούν με τις τελευταίες H / W αυτό είναι assumming βρείτε πραγματικά προγράμματα οδήγησης για σας H / W. Αν δεν θέλετε να αναλάβουν κινδύνους έχετε δύο επιλογές: 1) RUN RH7.3 σε παλαιότερα H / W 2) RUN RH7.3 σε ένα Virtual Machine αργότερα με H / W. Επιλογή 2 του ΙΜΟ είναι τέλειο, όπως με λένε VMWARE 4 για παράδειγμα, θα κάνει H / W compatile σας μέσα από ένα στρώμα abtraction / εξομοίωση ή όπως αλλιώς το λένε. Μην λάθος VMWARE να είναι αργή προσπάθησε ive Mandrake 9.2 και πολύ γρήγορα (γρηγορότερα από το Virtual PC, δεν του ένας εξομοιωτής) της, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλή RAM και έναν γρήγορο επεξεργαστή. Iam για να πάρει ένα φορητό υπολογιστή HP ZD7000 και imposible του να τρέξει RH7.3 ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσετε είτε την εικονική μηχανή ή μέχρι την ημερομηνία LINUX όπως το Mandrake 9.2. Θα μετά τα αποτελέσματά μου εδώ, αν κάποιος ενδιαφέρεται. KLEO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back