CADENCE IC 5 για την Redhat WS / AS

G

gezzas525

Guest
Έχει κανείς δοκιμάσει την CADENCE IC 5, σχετικά με αυτές
του OS, IAM αν νομίζετε ότι αυτά θα είναι μια καλύτερη επιλογή από το 9,2 μανδραγόρας όπως havent προσπάθησε IC 5, σχετικά με ότι ακόμα.

gezzas525 έγραψε:

Έχει κανείς δοκιμάσει την CADENCE IC 5, σχετικά με αυτές του OS, IAM αν νομίζετε ότι αυτά θα είναι μια καλύτερη επιλογή από το 9,2 μανδραγόρας όπως havent προσπάθησε IC 5, σχετικά με ότι ακόμα.

Αλλά WS / AS θα πρέπει να συνεργαστούν, δεδομένου ότι έχουν δοκιμαστεί και cetified ΕΟΑ με άλλα εργαλεία.

Εγώ προσπάθησα να εγκαταστήσετε ΕΑΘ 5 στο Mandrake 9.2, αλλά απέτυχε, επειδή ΘΣ 5 CSH κέλυφος πρέπει να είναι εγκατεστημένο, Mandrake 9,2 μόνο bash κέλυφος.

Εγώ προσπάθησα IC-5 για το Mandrake 9,2 φαίνεται i μπορεί να είναι σε θέση να ανοίξετε το παράθυρο CIW.

CSH για κέλυφος τύπου CSH bash στο κελί και θα είστε σε C-shell

Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σε. cshrc.

αντίο
UE

UE έγραψε:

Εγώ προσπάθησα IC-5 για το Mandrake 9,2 φαίνεται i μπορεί να είναι σε θέση να ανοίξετε το παράθυρο CIW.CSH για κέλυφος τύπου CSH bash στο κελί και θα είστε σε C-shellΕπίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σε. cshrc.αντίο

UE

Εντάξει ρε παιδιά,
γι 'shouldn't έχουν προβλήματα λειτουργίας IC5 για Mandrake 9,2 PP.Evryone Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όλα λειτουργούν δηλαδή διάρθρωση, σχηματικά, χρησιμοποιώντας προσομοίωση φάντασμα και χρησιμοποιώντας και τα CADENCE (CDSK) kit σχεδιασμού μοντέλων για την προσομοίωση.

TheDock έγραψε:Μπορώ να επιβεβαιώσω: CADENCE IC 5,0 έργων με πρόστιμο 9,2 Mandrake PowerPack DVD.
Μπορείτε να το βρείτε σε eMule.Χαιρετισμοί,

Η αποβάθρα

Μαρία έχει δίκιο, όμως RH 7,3 doesn't τρέχει από την τελευταία H / W αυτή είναι πράγματι assumming σας βρουν οδηγούς για το H / W.Εάν dont θέλουν να αναλάβουν κινδύνους έχετε δύο επιλογές:

1) RUN RH7.3 για μεγάλα H / W
2) RUN RH7.3 σε Virtual Machine που χρησιμοποιούν αργότερα H / W.

Επιλογή 2 ΙΜΟ είναι τέλειο, όπως με τη χρήση πω VMWare 4 για παράδειγμα θα σας H / W compatile μέσω abtraction / άμιλλα στρώμα ή ό, τι λένε.Dont λάθος VMWare να είναι βραδεία IVE TRIED Mandrake 9.2 και το πολύ γρήγορα (γρηγορότερα από εικονικό υπολογιστή, δεν αποτελεί τον εξομοιωτή), απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλή μνήμη RAM και έναν γρήγορο επεξεργαστή.

IAM περίπου ώστε να έχετε ένα φορητό υπολογιστή HP ZD7000 και την imposible να τρέχει RH7.3 οπότε μπορούν είτε να χρησιμοποιούν την εικονική μηχανή ή μια ημερομηνία μέχρι LINUX όπως Mandrake 9.2.Θα μου post εδώ τα αποτελέσματα αν κάποιος ενδιαφέρεται.

KLEO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back