Cadence μοιραίο λάθος: MN7. mosinsub: «JSW» έχει την ασυνήθιστη αξία των 130 Pa / m

M

macg84

Guest
Γεια σε όλους, Όταν τρέχω προσομοίωσης DC μου δεν υπάρχει αυτό το σφάλμα: Ανακοίνωση φάντασμα στο «modn»: «MN7», κατά τη διάρκεια της ιεραρχίας κολακευτικό. MN7. mosinsub: «JSW» έχει την ασυνήθιστη αξία των 130 Pa / m MN1.min ....... Τους ακόλουθους κλάδους σχηματίζουν θηλιά των άκαμπτων κλάδους (σορτς) νοντας Πώς μπορώ να διαγράψω αυτό το σφάλμα; Σας ευχαριστώ

[Quote = macg84] τους ακόλουθους κλάδους σχηματίζουν θηλιά των άκαμπτων κλάδους (σορτς) νοντας Ευχαριστώ [/quote] Μπορεί να έχουν 2 μηδενική αντίσταση πηγές παράλληλα: Το κίνητρο και ένα (VDC) πηγή;

hi macg84, πώς u επιλυθεί αυτό το πρόβλημα; BCZ i σταδιακή επίσης αυτό το πρόβλημα. στην ιεραρχία για να δώσει την globle im εισόδου πηγές χρησιμοποιώντας VDC στο μεταξύ VDD και εδάφους. και έδωσε την τιμή να VDC να = 5 volt. και το παράθυρο ερέθισμα i givine και πάλι την τιμή σε πηγή τάσης 5 volt. Είναι αυτό σωστό ή όχι; Ποια είναι η έννοια της «Μπορεί να έχουν 2 μηδενική αντίσταση πηγές παράλληλα:? Ένα ερέθισμα και ένα (VDC) πηγή" im δεν πάρει αυτό. plz plz απάντηση το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ.

Γεια σας, διαδικασία που σας μου φαίνεται σωστή, για να λύσει το πρόβλημά μου έχω αποσυνδεδεμένη τους δύο κλάδους του κυκλώματος μου, αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα σαφώς λόγος για τον οποίο έδωσα ότι το σφάλμα. Να είστε προσεκτικοί με το GND του circuit.I θα σας βοηθήσει περισσότερο, αλλά δεν ξέρω ... συγνώμη

Όχι. Μόνο το ένα αυτών των δύο είναι απαραίτητη (και επιτρέπεται).
ακριβώς αυτό που έχετε: 2 πηγές τάσης (και οι δύο με μια αντίσταση εξόδου από 0 Ohm) παράλληλα. Αυτό δεν επιτρέπεται. (Γιατί Επειδή ήδη μια ελάχιστη διαφορά δυναμικού -; πούμε 5,0000001 με 5,0000000 V - θα παράγουν μια διαφορά της τρέχουσας αξίας άπειρο). Απλά αφαιρέστε είτε την πηγή VDC ή το ερέθισμα! Cheers, erikl

Γεια σου φίλους, πήρα αυτό, κάθε φορά που έχουμε την επιλογή πηγής VDC ορίζουμε αξία του είναι πάρα πολύ, τόσο στην παγκόσμια επιλογή πηγής δεν πρέπει να δώσουμε την αξία της πηγής dc. αν αναγράφεται η αξία του και εδώ, τότε αυτό δείχνει θανατηφόρα. λάθους

Είχα 2 πηγές τάσης (και οι δύο με μια αντίσταση εξόδου από 0 Ohm) παράλληλα. Αυτό δεν επιτρέπεται. Έτσι έπρεπε να τους χωρίσει

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back