Business?

A

atomlcp

Guest
Αισθάνομαι βαρετή με εργασίας.Προσπαθώ φαίνονται στις επιχειρήσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είμαι για να το ξεκινήσει.Ως techinical τύπος, τι μπορούμε να κάνουμε και πόσο μακριά μπορούμε να πάμε;
(Είμαι μηχανικός σχεδιασμός παίζει με Embeded ελεγκτή και αποστολή από το αφεντικό μου.)

Dude, πάρει κάποιο χρόνο.Έχουμε μιλήσει.Ίσως αυτό doesnt εργασία, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο με τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

όλοι θέλουν να είναι φάτνη, όλοι θέλουμε να κάνουμε business.so ας προσπαθήσουμε.

Γίνε αφεντικό στο όνειρο σας, να συνεχίσει να εργάζεται για το αφεντικό σας μετά την αφύπνιση.

Τι θέλετε να κάνω;Πού βρίσκονται;

Πάντα πιστεύω ότι οι βασικές μιας επιχείρησης είναι - μια ιδέα.
Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε και τι θέλετε να κάνετε την πρώτη.

Και θα πρέπει να πείσει VC ή όποιος μπορεί να επενδύσει τα χρήματα
με την ιδέα σας.

Καλή ερώτηση ...εκεί που είστε ...Ίσως κάποιος μπορεί να σας προσφέρει κάτι .....ίσως μπορούμε να συνεργαστούμε σε κάτι ....

IMHO, οι μηχανικοί είναι γραφτό να είναι διαχειριστές 2.

ποια γραμμή των επιχειρήσεων είναι δ καλύτερη για να μπει;

Ποια είναι η έκταση της τεχνολογίας που σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθούν.

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα μπορούσε να βρεθεί εδώ: http://www.paulgraham.com/articles.html
Highly recommended.

Εις υγεία.

Ποια είναι η έκταση της τεχνολογίας που σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθούνΠαράθεση:οτιδήποτε σχετίζεται με την ηλεκτρονική.

Όντας ur αφεντικό του εαυτού είναι το καλύτερο πράγμα για you.Whatever το μυαλό μπορεί να συλλάβει μπορεί να επιτύχει.Σκεφτείτε μια ιδέα και να πάμε όλοι για it.You μπορεί να ξεκινήσει κάτι λίγο εργασίας u για ur αφεντικό.

Ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία μιας εικονικής ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων και των συστατικών;Η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού επιχειρείν στην Κίνα και είμαι σε θέση να αγοράζουν προϊόντα και εξαρτήματα για εσάς.

επικοινωνήστε μαζί μου για jimyao2 (at) hotmail.com.

Γεια σου, εμένα με ενδιαφέρει η ιδέα εικονικό ηλεκτρονικό κατάστημα.Ίσως, μπορούμε να ξεκινήσουμε την επικοινωνία.Είμαι έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.E-mail μου είναι kelvchan (at) hotmail.com

Είμαστε ένα μετρητές ηλεκτρικής και ελεγκτές κατασκευαστής βρίσκεται στην πόλη Zhongshan, Κίνα.Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μέτρηση της τάσης, ρεύμα, Watt, συχνότητα, KWH, κ.λπ., ή δείτε και τον έλεγχο της θερμοκρασίας, ή βιομηχανική καταμέτρηση και τη χρονική στιγμή, ώστε να ξέρω αν σας ενδιαφέρει να διανέμουν τα προϊόντα αυτά στην περιοχή σας, αν έχετε είναι βαρετό να εργάζονται για το αφεντικό σας;Νομίζω ότι θα καταλάβετε τη λειτουργία πολύ σύντομα μαζί σας τεχνικό υπόβαθρο ως μηχανικός.
Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ να μου στείλετε e-mail στο: WM (at) toky.com.cn, ή riverhuang106 (at) yahoo.com.cn.

Επαγγελματική GHD ίσιωμα μαλλιών
website: www.shoes2trade.com
MSN: order4qf (at) hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back