Build-Gates Βήμα προς βήμα φροντιστήριο

O

omara007

Guest
Γεια σας Παιδιά .. είναι κάθε βήμα προς βήμα φροντιστήριο για την κατασκευή-πύλες εκεί;

Εδώ είναι buildgates userguide. Αν θέλετε οτιδήποτε άλλο σχετικά με buildgate, pls ας ξέρω, μπορώ να σας βοηθήσω. / David

Τι είναι η κατασκευή πύλες plz ...??? Ενδιαφέρομαι να μάθω thnx, Salma: D

[Quote = Salma Ali Bakr] αυτό που είναι χτισμένο πύλες plz ...??? Ενδιαφέρομαι να μάθω thnx, Salma: D [/quote] ίδιο snops pt + dc

[Quote = Salma Ali Bakr] αυτό που είναι χτισμένο πύλες plz ...??? Ενδιαφέρομαι να μάθω thnx, Salma: D [/quote] είναι το εργαλείο σύνθεσης Cadence του .. ίδιο με το Compiler Σχεδιασμός Synopsys του .. Cadence έχει επίσης RTL Compiler .. το οποίο χρησιμοποιείται για τα μεγαλύτερα σχέδια ή πολλών μαρκών πύλη .. Synopsys Σχεδιασμός Compiler έχει σήμερα ένα τεράστιο μερίδιο της αγοράς .. αλλά Build-Gates έχει έρθει πρόσφατα στο στάδιο της .. και έτσι πολλές εταιρείες το χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες .. ειδικά ότι είναι λιγότερο ακριβά από DC ..

[Quote = bangash] Απλά ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο και το u θα μάθουν γρήγορα h ** p: / / Τμήμα-info.labri.fr / ~ strandh / Διδασκαλία / AMP / Κοινό / Strandh-Tutorial / gates.html [/quote] Execuse μου .. ό, τι έχει αυτό να κάνει με το θέμα αυτής της θέσης; .. φαίνεται να πήρε το όνομα (Build Gates) με λάθος τρόπο .. Παρακαλώ διαβάστε τις δύο προηγούμενες απαντήσεις .. Κατασκευάστηκε Gates είναι ένα εργαλείο σύνθεσης .. και όχι μια ιδέα σχετικά με τις πύλες κτίριο ..

BuildGates είναι ένα μέρος του εργαλείου Συνάντηση ASIC σχεδιασμό από Cadence, κανένας από μας βοηθήσει για να πάρει Encounter 5.2; Μπορούμε να βρούμε τόσους πολλούς Hings να μάθει σ 'αυτό; Επίσης νομίζω ότι είναι καλύτερο από το DC + PT! Τι μου προτείνετε;

Το πρόβλημα είναι ότι το DC + PT θεωρείται η υπογραφή βιομηχανικό πρότυπο .. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .. Είναι SoC Encounter + NC εκτίμησε ότι η πλήρης ψηφιακή ροή ξεκινώντας από HDL κάτω για να GDSII; .. ή θα πρέπει να χρησιμοποιούν άλλα εργαλεία όπως assura ή έτσι; Ένα άλλο ερώτημα, ποιο είναι το όνομα του Cadence εργαλείο το οποίο αντιστοιχεί σε PT σε Synopsys;

Το πρόβλημα είναι ότι το DC + PT θεωρείται η υπογραφή βιομηχανικό πρότυπο .. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .. Είναι SoC Encounter + NC εκτίμησε ότι η πλήρης ψηφιακή ροή ξεκινώντας από HDL κάτω για να GDSII; .. ή θα πρέπει να χρησιμοποιούν άλλα εργαλεία όπως assura ή έτσι; Ένα άλλο ερώτημα, ποιο είναι το όνομα του Cadence εργαλείο το οποίο αντιστοιχεί σε PT σε Synopsys;
Καμία, PT εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο για τη βιομηχανία. Επειδή BuildGate δεν ήταν καλή για τη σύνθεση σε όλα, πριν από δύο χρόνια αγόρασε Cadence Get2chip να αντικαταστήσει BuildGate. Get2chip είναι πολύ κοντά στο να είναι τόσο καλή όσο και DC.

[Quote = ray123] Καμία, PT εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο για τη βιομηχανία. Επειδή BuildGate δεν ήταν καλή για τη σύνθεση σε όλα, πριν από δύο χρόνια αγόρασε Cadence Get2chip να αντικαταστήσει BuildGate. Get2chip είναι πολύ κοντά στο να είναι τόσο καλή όσο και DC. [/Quote] Ποτέ ακούσει για Get2Chip! .. είναι το RTL Compiler κάτω από μια νέα βιομηχανική όνομα; Και αυτό που υποστηρίζει τους ισχυρισμούς σας ότι BuildGates δεν είναι ένα καλό εργαλείο; .. αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτό! .. u μπορεί να στείλει ένα άρθρο ή οτιδήποτε υποστηρίζουν αυτό;

Ακριβώς RAY123 είναι σωστή. BUildgates έχει λήξει εργαλείο που κανείς δεν θέλει να εργαστεί σε buildgates τώρα ημέρες. RC είναι τόσο ηλεκτρικό εργαλείο χειριστεί πολύ μεγάλο σχέδιο με lakhs των σχεδίων Hiearchy. Όλες οι εταιρείες μετάβαση από την DC προς RC τώρα. SO αρχίζουν να μαθαίνουν για το RC. U πρέπει να μάθουν scripting, επίσης, για περισσότερες explorartion. Καλή σας μέρα

[Quote = aravind] Ακριβώς RAY123 είναι σωστή. BUildgates έχει λήξει εργαλείο που κανείς δεν θέλει να εργαστεί σε buildgates τώρα ημέρες. RC είναι τόσο ηλεκτρικό εργαλείο χειριστεί πολύ μεγάλο σχέδιο με lakhs των σχεδίων Hiearchy. Όλες οι εταιρείες μετάβαση από την DC προς RC τώρα. SO αρχίζουν να μαθαίνουν για το RC. U πρέπει να μάθουν scripting, επίσης, για περισσότερες explorartion. Καλή σας μέρα [/quote] Είμαι newbie και μάθησης DC τώρα, όλες οι εταιρείες ξέρω χρησιμοποιώντας Synopsys DC? Μπορούσε u επιτρέψτε μου να ξέρω τι είναι RC ή από την οποία εταιρεία, ευχαριστώ.

[Quote = BOIS] [quote = aravind] Ακριβώς RAY123 είναι σωστή. BUildgates έχει λήξει εργαλείο που κανείς δεν θέλει να εργαστεί σε buildgates τώρα ημέρες. RC είναι τόσο ηλεκτρικό εργαλείο χειριστεί πολύ μεγάλο σχέδιο με lakhs των σχεδίων Hiearchy. Όλες οι εταιρείες μετάβαση από την DC προς RC τώρα. SO αρχίζουν να μαθαίνουν για το RC. U πρέπει να μάθουν scripting, επίσης, για περισσότερες explorartion. Καλή σας μέρα [/quote] Είμαι newbie και μάθησης DC τώρα, όλες οι εταιρείες ξέρω χρησιμοποιώντας Synopsys DC? Μπορούσε u επιτρέψτε μου να ξέρω τι είναι RC ή από την οποία η εταιρεία, χάρη [/quote] RC σημαίνει RTL Compiler. και είναι ένα εργαλείο Cadence ..

Όποιος θέλει να έχει BG εργαστήριο σύνθεσης ή, τον οδηγό χρήσης ... pls επικοινωνήσετε μαζί μου, εγώ θα την αποστείλει στην u.

ATTN: univer_solar Παρακαλώ στείλτε τα υλικά σε αυτό το id kpeswaran@hotmail.com [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 33 λεπτά: [/color] [/size] είναι εδώ Cadence tutorials

Γεια, αυτό είναι ένα πολύ καλό pdf για Φτιάξτε θεό σύνθεση πύλη. bye

[Quote = roy_ece] Γεια, αυτό είναι ένα πολύ καλό pdf για Φτιάξτε --- σύνθεση πύλη. αντίο [/quote] Φαίνεται αρκετά χρήσιμο για μένα αυτή τη στιγμή. Ευχαριστίες

[QUOTE = univer_solar? 392138] Ο καθένας θέλει να έχει BG εργαστήριο σύνθεσης ή, τον οδηγό χρήσης ... pls επικοινωνήσετε μαζί μου, εγώ θα την αποστείλει στην u. [/quote] Γεια σου, Μπορεί u plz να μου στείλει το διδακτικό οδηγό και το χρήστη να lohith@37.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back