buffer και δύο μετατροπείς

M

mujju433

Guest
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η καλύτερη
Σύνδεση δύο αντιστροφείς σε σειρές ή ένα ενιαίο ρυθμιστικό;;;
αν ναι γιατί;;
Χρειάζομαι καλό explaination σε αυτό ..............

Δύο μετατροπείς: εάν είναι διαθέσιμες δωρεάν ανοικτά χρέωση (δηλαδή εφεδρικές πύλες σε έναν πίνακα) είναι μια καλή λύση.
Buffer: μείωση του χρόνου καθυστέρησης και διασποράς.

Mandi

αυτό εξαρτάται από την καθυστέρηση μετάδοσης ...αν θέλετε περισσότερες πολλαπλασιασμού καθυστέρηση στη συνέχεια δύο μετατροπείς είναι ένας καλός τρόπος, αλλά με το κόστος της επιπλέον κατανάλωσης ισχύος ...

Δεν πήρα u
u μπορεί να μου εξηγήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια
buffer προσθέτει καθυστέρηση αυτή δεν θα μειώσει την καθυστέρηση που θα αυξήσει το i καθυστέρηση νομίζω bcoz whn προσθέτουμε buffer στην περίπτωση του ρολογιού σε αποτυχία θα προσθέσει το δικαίωμα καθυστέρηση;;Αν μειώνει την κατανάλωση ενέργειας τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προσκρουστήρες τότε γιατί οι δύο μετατροπείς είναι το καλύτερο;;;

u μπορεί να μου εξηγήσει λεπτομερώς;;Προστίθενται μετά από 2 λεπτά:hello Srinivas
Αν θέλουμε μεγαλύτερη καθυστέρηση διάδοσης τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε buffer δικαίωμα αντί των δύο μετατροπείς στη σειρά ...

thn γιατί δεν χρησιμοποιούν αυτά στην περίπτωση του χρόνου;;

καθυστέρηση διάδοσης μιας πύλης είναι σταθερό για μια συγκεκριμένη οικογένεια λογική και αν το buffer δεν μπορεί να παράσχει την απαιτούμενη καθυστέρηση διάδοσης τότε πάμε για το .... δύο inverter

στις περισσότερες οικογένειες λογική προσκρουστήρες συνήθως έχουν υλοποιηθεί με τη χρήση δύο μετατροπέων και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των δύο ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back