BST πυκνωτές κατασκευαστές

A

andrear

Guest
Γεια σε όλους, Ψάχνω για έναν κατασκευαστή του βαρίου, στρόντιο-τιτανικό πυκνωτές. Μπορώ να βρω πληροφορίες μόνο για την επιστημονική ή που σχετίζονται με εσωτερικές διαδικασίες, ενώ εγώ πρέπει διακριτών εμπορικών τμημάτων. Μήπως ξέρει κανείς αν αυτά είναι πραγματικά στην αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευέλικτο φαίνεται να τους παράσχουν τις στρατιωτικές και εμπορικές εφαρμογές: [url = http://www.agilerf.com/products/] Συντονίσιμα Δίκτυο Ασορτί, RF μετατοπιστών φάσης, συντονιζόμενα φίλτρα και ειδικά για τους πελάτες Ολοκληρωμένη Παθητικά (για CSIP) - Agile RF [ / url] Μπορεί να υπάρχουν στεφάνες και τα εμπόδια για την αγορά από την εταιρεία. Βρίσκεται στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Γιάννης

Γεια σας andrear, είμαι με έναν από τους BST λεπτών κατασκευαστές ταινιών πυκνωτή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να σας παρέχουμε όχι μόνο δείγματα, αλλά και την ταχεία προτυποποίηση και υψηλό όγκο, αν χρειαστεί, καθώς και όλες τις άλλες υψηλού λίστα valume manufcaturers θα γνωρίσετε. FYI Agile RF μπορεί να σχεδιάσει μόνο BST varactors κυρίως. Χάρη [quote = jpanhalt? 958773] Ευέλικτο φαίνεται να τους παράσχουν τις στρατιωτικές και εμπορικές εφαρμογές: [url = http://www.agilerf.com/products/] Συντονίσιμα Δίκτυο Ασορτί, RF μετατοπιστών φάσης, συντονιζόμενα φίλτρα και ειδικά για τους πελάτες Ολοκληρωμένη Παθητικά (του CSIP) - Ευέλικτο RF [/url] Μπορεί να υπάρχουν στεφάνες και τα εμπόδια για την αγορά από την εταιρεία. Βρίσκεται στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Ιωάννης [/quote]

Γεια σας ebara2, θέλω επίσης να αγοράσουν χωρητικότητα BST σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο δυνατό, ή να παρέχουν επικοινωνίας σας για μένα, σας ευχαριστώ πολύ wangj wangjian@sh2007.net.cn

Επίσης Parateck στο NH, ΗΠΑ. Αλλά μάλλον θα βρείτε αυτά τα είδη των εταιρειών που δεν ενδιαφέρονται για την πώληση μόνο μερικά πυκνωτές - είναι απασχολημένοι προσπαθώντας να πωλούν τα εκατομμύρια των κυκλωμάτων κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Ακριβώς, ένα συστατικό του, η οποία απαιτεί ειδική αντιμετώπιση και το σχεδιασμό που χρησιμοποιούνται για την ενσωμάτωση σε κεραμικά ή υψηλότερα επίπεδα από την ένταξη στο σχεδιασμό των τμημάτων. Δεν μπορείτε απλά να κολλήσεις 0,1 pF μέρη χωρίς παρασιτικές παρεμβολές. Αν θέλετε να συντονιστείτε με την τάση, να μάθουν να χρησιμοποιούν αντίστροφη προκατειλημμένη διόδους και να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα για την εφαρμογή σας και να αποσυνδέσουμε τους από παρεμβολές και χρήση μικρών σημάτων για τη μείωση των μη-γραμμικότητα αποτελέσματα.

Ebara2 Γεια σας, θέλω να αγοράσω BST πυκνωτές, παρακαλώ να μου πείτε την επικοινωνία σας ευχαριστώ wangj wangjian@sh2007.net.cn

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back