Brushless DC μοτέρ έχει κολλήσει

J

jfda81

Guest
Γεια σας. Πήρα μόνο ένα DC brushless μοτέρ και νομίζω ότι νίκησε. Εγώ γειωμένη δύο από τις τρεις φάσεις και ένα σήμα που συνδέονται ημιτονική με την άλλη μόνο για να αποκτήσουν ταλαντωτική συμπεριφορά, στην αρχή λειτούργησε προφανώς πρόστιμο. Τότε εισόδου, χωρίς να αλλάζει το στήσιμο μια σταθερή αξία dc και μετά από αυτό το μοτέρ κόλλησε, δεν μετακινείται, ούτε καν με δύναμη το χέρι. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα, νομίζω ότι είναι μαγνητισμένο, αλλά θα μπορούσε επίσης να καεί, ωστόσο, δεν μυρίζει. Ξέρω ότι αυτό είναι μια πολύ ανόητη ερώτηση, αλλά είμαι με αυτό το νέο μοτέρ και υποτίμησε τον έλεγχό του. Ευχαριστώ πολύ!

Μια άλλη πιθανότητα είναι το ρουλεμάν του κινητήρα μπορεί επίσης να έχεις χτυπηθεί Nandhu

όπου μπορούμε να έχουμε Brushless DC κινητήρα [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Θέλω να αγοράσω ένα Brushless DC κινητήρα, αλλά θ couldnot πάρει

Αν ο κινητήρας δεν είναι καμένο, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής: δημιουργία ενός AC ίση με το ίδιο πλάτος DC προηγουμένως έχετε δώσει ζημιά πριν τη συνάντηση. ρυθμίσετε την frquency AC να είναι πολύ χαμηλή τιμή (λίγα Hz) να μειώσει σταδιακά το εύρος της τάσης AC στο μηδέν. BLDC σας θα πάρει πίσω τη ζωή. srizbf 21stmay2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back