BPSK Διαμορφωτής για το πρόβλημα της μέτρησης RFID

W

wing0

Guest
Είμαι προσομοίωση PSK διαμορφωτή οπισθοσκέδασης, για τον αναμεταδότη RFID χρησιμοποιώντας μέντορα γραφικών. Ωστόσο, δεν μπορεί να μετρηθεί το διαμορφωμένο σήμα. Κύκλωμα μου βασίζεται στα εξής: www.mwrf.com/Files/30/13722/Figure_04.gif ευχαριστώ.

Ωστόσο, δεν μπορεί να μετρηθεί το διαμορφωμένο σήμα.
Βλέπετε κανένα λόγο, γιατί το κύκλωμα θα πρέπει να λειτουργεί ως ρυθμιστής; Υποθέτω ότι ένα σφάλμα σχεδίασης.

Σχηματικό σας θα πρέπει να λειτουργεί υπό τον όρο ότι η M1 MOS ενεργεί ως varactor. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο: http://www.iannaccone.org/data/95.pdf αφορά.

Στο κύκλωμα, όπως φαίνεται, Μ2 είναι βραχυκύκλωμα της εξόδου.

Γιατί Μ2 είναι βραχυκύκλωμα της εξόδου; Σύμφωνα με το περιοδικό, Μ2 λειτουργεί ως αντίσταση, έτσι ώστε αμελητέα δύναμη στην κεραία πηγαίνει στο διαμορφωτή. I ζωοτροφών φορέας (900MHz) στο Δικαστήριο και θ μέτρο εξόδου μου στο ίδιο σημείο με bi-λιμάνι. Είναι ο τρόπος i μέτρο λάθος ή σωστή; Ευχαριστώ.

Νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μοντέλο της κεραίας σας (πιθανώς ένα RLC), συνδέονται παράλληλα στο δικαστήριο, την παραλαβή της φέρουσα συχνότητα (900 MHz). Στη συνέχεια θα πρέπει να μετρούν τα διάσπαρτα σήμα με τη βοήθεια ενός κατεύθυνσης ζεύκτη.

Το RLC κύκλωμα για το μοντέλο κεραίας είναι RLC σειρά ή παράλληλα RLC; Είμαι με τη χρήση γραφικών Mentor για την προσομοίωση μου. Μπορώ να ξέρω πώς να κατασκευάσει το κατεύθυνσης ζεύκτη σε Mentor Graphics;

Εξαρτάται από την κεραία τύπου που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε: ένα ανοικτό δίπολο μπορεί να θεωρηθεί ως μια σειρά RLC, μια κεραία βρόχου, insetead, μέσω ενός παράλληλου RLC. Αυτά τα μοντέλα είναι μια πρώτη προσέγγιση oredr του πραγματικού μοντέλου και ισχύουν κοντά στην απήχηση. Ποτέ δεν χρησιμοποιείται μέντορα γραφικών προσομοιωτή, οπότε δεν ξέρω πώς να μοντέλο της κατεύθυνσής ζεύκτη. Είμαι thinkink, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική μέθοδο.

Είναι η έξοδος κυματομορφή σωστή; I μετράται η κυματομορφή μεταξύ του μοντέλου της κεραίας και του διαμορφωτή.

Η κυματομορφή είναι κατ 'αρχήν απόλυτα ορθή, επειδή έχετε μια αντιστροφή σε κάθε φάση της μετάβασης, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποια ένταση το ζήτημα. Μόλις μερικά πράγματα: 1) τα δεδομένα-ποσοστό, στην προσομοίωση σας, είναι πολύ υψηλή: το ίδιο με τη φέρουσα συχνότητα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το μειώσει για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το εύρος παραμόρφωσης, όταν η occours μετάβαση. 2) Αν στείλετε στο διαμορφωτή ψευδο-τυχαία datas, αντί για ένα ρολόι, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε επίσης το μάτι-διάγραμμα με συσσωρευμένες οικόπεδα. Regards.

Θα χρησιμοποιηθεί ένα χαμηλότερο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων για την προσομοίωση μου. Ανακάλυψα ότι το πλάτος είναι υπέρβαση κατά τις μεταβάσεις. Πώς να ξεπεραστεί το πρόβλημα πλάτος;

Οι άκρες του σήματος σας δεδομένα είναι πολύ απότομη. Νομίζω ότι ένα φίλτρο μετάδοσης θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε δεδομένα πριν από την αποστολή για τον διαμορφωτή. Μπορείτε απλά να προσπαθήσει να επιβραδύνει την άνοδο / πτώση ώρα της γεννήτριας δεδομένων σε προσομοίωση σας. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσει να μειώσει το Q του συστήματος βάζοντας ένα χαμηλής αξίας αντίσταση σε σειρά με την κεραία. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back