Y
yashmodi
Guest
Γεια σου, είμαι χρησιμοποιώντας XPS σε εφαρμογή το πρόγραμμα μου πάνω στο Xilinx Virtex2 συμβούλιο pro. Το μέγεθος της αίτησης είναι μέχρι 1 MB και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναφοράς οδηγίες από την εξωτερική μνήμη DDR (2GB). Θέλω να γράψω ένα bootloader και το πρόγραμμα της μνήμης Flash με το εκτελέσιμο αρχείο (. Ξωτικό ή. Srec) αρχείο, έτσι ώστε, με την εκκίνηση, ο bootloader θα αντιγράψετε το εκτελέσιμο στην εξωτερική DDR, στη διεύθυνση η οποία αργότερα θα χρησιμοποιηθεί από Microblaze να φέρω τις οδηγίες. Είμαι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δεν είμαι σίγουρος αν η προσέγγισή μου είναι σωστή. 1. φλας είναι συνδεδεμένο με το microblaze χρησιμοποιώντας OPB μέσω του ΕΠΑΝ-EMC ελεγκτή. 2. δημιουργία βιβλιοθηκών και BSP 3. επιλέξετε την επιθυμητή εκτελέσιμο (. ξωτικό). πρόγραμμα μνήμης flash επιλέγοντας την «δημιουργία επιλογή bootloader φλας». σχετικά με την «πρόγραμμα flash» και μετά την εφαρμογή bootloader είναι δημιουργήθηκε με επιτυχία. το παράθυρο κειμένου σταματά στο εξής σφάλμα: ERROR XMD%: εφαρμογή Flashwriter ανέφερε ένα σφάλμα: Δεν είναι δυνατή η αναζήτηση διάταξη μέρος στόχο! Επεξεργαστής ξεκίνησε. Πληκτρολογήστε "στάση" για να σταματήσει Flashwriter επεξεργαστή τον τερματισμό! Θα ήθελα να είναι μεγάλη, αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει με το πρόβλημα και οδηγός μου για το πώς να πάει για τον φορτωτή εκκίνησης. Έχουμε ανάγκη να τροποποιηθεί η Linker σενάριο; Ευχαριστώ, Yash