Best SI εργαλείο για την ανάλυση Πακέτο

C

coolrak

Guest
Hi all,

Ποιο είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείται ευρέως SI ή απαγωγής του για την ανάλυση πακέτο.

APD SI 620 από Cadence

SpeedXP Suite από Sigrity

Q3D/TPA από AnSoft

Paksi-Ε από Βέλτιστος Corporation

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχουν άλλα εργαλεία που κάνει το ίδιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χαιρετισμοί

Θέλω να ξέρετε ότι το πόσο μπορεί Ansoft HFSS κάνουμε στην ανάλυση πακέτο SI.

Νομίζω ότι κάθε εργαλείο έχει πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του.Έχω εμπειρία με Sigrity εργαλεία.Speed2000 είναι η στιγμή-εργαλείο τομέα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο SI και PI αναλύσεις.Αρκετά μοναδικά σε πολλές πτυχές.Μπορεί να κάνει το σύνολο PCB PKG sims με την εξέταση όλων των σημάτων btw συζεύξεις και εξουσία / GND.

Πακέτο SI Ανάλυση

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από τους μηχανικούς Πακέτο ανάλυση SI,
ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ένα εργαλείο που αντιμετωπίζει όλα τα θέματα, όπως1.Προσομοίωση κινητήρες απαιτείται

Τόσο Time-domain (Spice βάση) με προσομοιωτή και συχνότητα Domain (Harmonic Υπόλοιπο) Simulator2.Integration του EM προσομοιωτές ή RCLK Εκχύλιση Engine3.Υποστήριξη των δεδομένων φορμά DXF / IBIS / GDSII, κλπ.

4.Θα πρέπει να καλύπτει ευρεία εφαρμογή από Digital / Analog / RF / φάσμα μικροκυμάτων ...Ως εκ τούτου acombination των ραδιοσυχνοτήτων / μικροκυμάτων εργαλεία Circuit κάποιο από τα παραπάνω είναι εντάξει ... Ex:

AWR SI Σχεδιασμός Suite (http://www.appwave.com/products/si/) SpeedXP Suite από Sigrity ή Paksi-Ε από Βέλτιστος Corporation είναι η καλύτερη θεώρησαν ότι η ροή εργαλείο για την ανάλυση Πακέτο SI ...

--- Manju ---

Για χαμηλή freq (1GHz) χρησιμοποιούμε Q3D να εξαγάγετε το μοντέλο και να προχωρήσει σε HSPICE για ανάλυση SI

Για υψηλότερες freq, HFSS χρησιμοποιείται για το μοντέλο του πακέτου και για την ίδια HSPICE SI Analysis.

Πρόσφατες τάσεις / ανάπτυξη σε Σχεδιαστής Ansoft καθιστά μια καλή εναλλακτική λύση για την πλήρη δηλαδή προσομοίωση διαδρομή όταν συνδυάζεται η συσκευασία και ΜΒ σε μία προσομοίωση

PowerSI/Speed2K χρησιμοποιείται κυρίως στην ανάλυση ακεραιότητα εξουσία εδώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back