Bare Δοκιμές PCB: Μπορώ να εξοικονομήσει χρήματα για τη διάταξη, εάν ...

E

edaenrico

Guest
Γεια σου, έχω αναρωτηθεί εάν η δρομολόγηση πίνακες μου με ένα συγκεκριμένο τρόπο με κάνει να εξοικονομήσει χρήματα για τα PCB δοκιμές συμβούλιο Bare. I διαδρομή του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να έχουν τον ελάχιστο αριθμό των σημείων τέλος του δυνατού. Κάθε τελικό σημείο θα απαιτήσει ένα καρφί στο υποστήριγμα. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59187 [/attach] Τα ερωτήματα είναι: 1) Έχοντας λιγότερες νύχια είναι καλό ή όχι για τις εξετάσεις; 2) Να γυμνά δοκιμές PCB κοστίζουν λιγότερο αν το PCB απαιτούν λιγότερο τα νύχια; Χάρη, Enrico Migliore

Τα ερωτήματα είναι: 1) Έχοντας λιγότερες νύχια είναι καλό ή όχι για τις εξετάσεις; (Λιγότερα σημεία της δοκιμής είναι καλό. Θα μειωθεί ο χρόνος των δοκιμών και της επεξεργασθεί εκ νέου αν έχουν προβλήματα). 2) Να γυμνά δοκιμές PCB κοστίζουν λιγότερο αν το PCB απαιτούν λιγότερο τα νύχια; (Δεν είναι οι χρεώσεις δοκιμή υπολογίζεται με τον εξοπλισμό).

Γεια Teisen, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. > Λιγότερα σημεία της δοκιμής είναι καλό. Θα μειωθεί ο χρόνος των δοκιμών και της επεξεργασθεί εκ νέου, εφόσον έχουν τα θέματα είναι γεγονός ότι η δική σας άποψη ή είναι; > Δεν είναι οι χρεώσεις δοκιμής υπολογίζεται με τον εξοπλισμό Do ο αριθμός των νυχιών μετράει; Ξέρω ότι πρόστιμο-pitch SMD μαξιλάρια απαιτούν λεπτότερη καρφιά τα οποία κοστίζουν περισσότερο. Enrico Migliore

Enrico εργάζομαι ως μηχανικός εφαρμογών στον κατασκευαστή του flex κυκλωμάτων. I ειδικεύονται σε άκαμπτα και flex / άκαμπτη πίνακες. Η μείωση του κόστους είναι ως επί το πλείστον εν μέρει από την καταμέτρηση στρώμα και την πυκνότητα του κυκλώματος και την ποσότητα Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε. Υπάρχει πάντα το θέμα δοκιμές μικρής κλίμακας χαρακτηριστικά και ανάλογα με το μέγεθος μαξιλάρι το PCB Fab σπίτι μπορεί να ζητήσει τον έλεγχο καθετήρα και όχι ένα προσάρτημα. Έχω σε περιπτώσεις όπου έχουμε χτίσει μια διάταξη δοκιμών και λόγω του Pitch είχαμε για να μεταβείτε σε ένα ιπτάμενο δοκιμαστή καθετήρα χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη. Απλά πίστευα ότι θα σας αφήσει να ξέρετε ότι. Στα 18 χρόνια εμπειρίας μου έχω ποτέ δεν ήρθε σε μια κατάσταση στην οποία μειώνει το ποσό των ακίδων δοκιμή μείωσε το κόστος του έναντι όλων των PCB. Ελπίζω ότι αποσαφηνίζει τα πράγματα για σας λίγο. Taisen

Αγαπητοί Taisen, σας ευχαριστώ για την ανταλλαγή γνώσεων σας. Δρομολόγηση ένα διοικητικό συμβούλιο και με τέτοιο τρόπο ώστε ο αριθμός των τελικών σημείων είναι μικρή είναι αρκετά χρονοβόρα. Ήθελα επίσης να σας ρωτήσω: από τις παρακάτω επιλογές εισαγωγής PAD, ποιες είναι αυτές απαιτούν ένα καρφί. Νομίζω ότι η επιλογή 1, 2 και 5, ένα καρφί δεν είναι απαραίτητη, επειδή το SMD PAD δεν θεωρείται και το τελικό σημείο από το λογισμικό CAM. Τι γνώμη έχετε για τις επιλογές 3 και 4; [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59196 [/attach]> λιγότερα σημεία της δοκιμής είναι καλό. Θα μειωθεί ο χρόνος των δοκιμών Θα μπορούσατε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό το θέμα; Σας ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Enrico Migliore

Επιπλέον, την τοπολογία δρομολόγησης 2 είναι AFAIK καλύτερα για την EMC, καθώς δεν περιέχει ένα κέντρισμα. Pad εισόδου 1 είναι καλύτερο για την αναδιαμόρφωση, καθώς εξισορροπεί την θερμική επίδραση ψύξης του ίχνη. Ή με άλλα λόγια, υπάρχει ένα καλό από πολλά περισσότερα για τη δρομολόγηση ενός πλοίου από την απλή εξέταση των δοκιμών. :)

Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο. Να μην μειωθούν τα σημεία ελέγχου, αν θα επηρεάσει την ποιότητα του PCB σας. Σε ένα άλλο σημείωμα το είδος των PCB κάνετε εσείς τη διάταξη και τι θέμα νομίζετε συνήθως τρέχει σε Κατά τη δοκιμή τα σχέδιά σας; Απλά πίστευα ότι θα ζητήσω να ερωτήσεις. Έχετε παιδιά κυκλώματα σχεδιασμό που έχει ένα 75um (3mil) γήπεδο ή χαμηλότερο; Με ενδιαφέρει να δω γιατί την κατεύθυνση του PCB είναι πηγαίνει; Δουλεύω σε εφαρμογές όπου η ανίχνευση και χώροι είναι 1mil/1mil. Αλλά αυτές οι εφαρμογές είναι ανάπτυξη.

Ενδιαφέρουσες, σε 25 χρόνια αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω δει αυτό, εγώ wouuld ύποπτος θα έχετε πολλά περισσότερα θέματα σχεδίασης, όταν, για μια πλακέτα από τον αριθμό των σημείων ελέγχου, το γυμνό του πλοίου που έχετε. Ανησυχώ για: Signal Integrity EMC ρεύματος Delivery System Συνέλευση Διοικητικού θεωρώ ότι δεν έχω το χρόνο ή τη διάθεση να τότε fgo και να προσπαθήσουμε και να μειώσει ΑΤΕ testpoints! Επίσης, καλές πρακτικές και τα θέματα δρομολόγησης την ακεραιότητα του σήματος πρέπει να δώσει το βέλτιστο σχέδιο δρομολόγησης, το οποίο γενικά αποκλείει διακλαδώσεις κλπ. Ένα παράδειγμα είναι ένα απλό διοικητικό συμβούλιο :) παίζω με τώρα, 100 mm x 87 χιλιοστά, 3500 μαξιλάρια συστατικό, 1500 συνδέσεις, αν άρχισε να ανησυχεί για testpoints πάω ακόμη πιο loopy από ό, τι έχω ήδη am: wink: Όσον αφορά την τεχνολογία 0,075 χιλιοστά διαδρομή, 0,1 χιλιοστά απόσταση είναι μικρότερη πάω να, τίποτα παρακάτω είναι να εμπλακούμε σε μη-πρότυπο παραγωγής για τα περισσότερα (αν όχι όλες) οι προμηθευτές μου , έτσι ώστε να πληρώνουν πολύ περισσότερα για τις πλακέτες σας. Δεν είχα να πάω κάτω από τα προαναφερθέντα μεγέθη ακόμα! αλλά αναμένουμε ότι καθώς όλο και περισσότεροι apear BGA με ανόητο pitched (0.5mm και κάτω), γιατί ίσως πρέπει να εξετάσουμε επιμέρους 0,075 χιλιοστά χαρακτηριστικά.

Γεια σας φίλοι μου, έκανα αρκετές δοκιμές EMC, από το 2001 μέχρι σήμερα, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η είσοδος παιδιά PAD δεν επηρεάζει EMC παραστάσεις σε όλα. PAD εισόδου μπορεί να επηρεάσει RF παραστάσεις κυκλώματα σε συχνότητες από 300 MHz. Για παράδειγμα, ο ΕΟΑ λογισμικά της RF κυκλώματα RF προειδοποιεί τον σχεδιαστή σχετικά με την παρασιτική χωρητικότητα που εμφανίζεται μεταξύ των δύο κομμάτια της διαδρομής PCB στις 90 μοίρες: | | | |_________ PCB TRACK EDA λογισμικά θα προτείνει επίσης την RF σχεδιαστή πώς να τροποποιήσετε τη γεωμετρία του μίτρα, προκειμένου να μειωθεί η χωρητικότητα. Τι metters στην EMC είναι: 1) Η τρέχουσα 2) Συχνότητα 3) Loops Περιοχή Α ημιτονοειδές ρεύμα 50 mA στα 100 MHz, που ρέει σε μια περιοχή βρόχου 100 mm ^ 2 θα δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό πεδίο που υπερβαίνει το όριο EMC κατοικιών, στην Ευρώπη EN61000. [Πηγή: "EMC" Φυσικά βίντεο που παράγονται από την Politechnic Ινστιτούτο Τορίνο - Ιταλία] doen't Τάση πραγματικά Metter. Ποια είναι η τρέχουσα metters. Στα ψηφιακά κυκλώματα που έχουμε peridic πλατεία ρεύματα κύμα και όχι ημιτονοειδή ρεύματα κύματα. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε μια Fourier αναλύσεις της τρέχουσας και υπολογίζει το βάρος του αρμονικές κατά τη διάρκεια των 300 MHz. Enrico Migliore

Αυτό το νήμα αρχίζει να μαίανδρος από τότε αρχική ερώτηση.

Ίσως ο καθένας θα loopy τότε Marcé: χαμόγελο: Το τελευταίο πράγμα που συνήθως ανησυχούν είναι ο αριθμός των σημείων ελέγχου, πληρώνετε μόνο για διάταξη δοκιμών του μία φορά. Δεν είναι σαν το κείμενο του κόστους πια τόσο υψηλότερος είναι ο αριθμός pin. Στην πραγματικότητα - πολλές σύγχρονες δοκιμές είναι πετούν καθετήρα-τότε υπάρχουν μόνο 2 καρφίτσες.

Γεια σου,> πολλές σύγχρονες εξετάσεις που φέρουν καθετήρα Είναι πιο αργά από τις παραδοσιακές μηχανές ΑΤΕ. Έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: δεν χρειάζεται φωτιστικά (2000 $ σωθεί) και δεν χρειάζεται σημεία δοκιμής για το PCB. > Ενδιαφέρουσες, σε 25 χρόνια αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω δει αυτό, εγώ wouuld ύποπτος θα έχετε πολλά περισσότερα σχεδιασμός> εκτιμήσεις κατά τον ένα PCB από το πόσα γυμνά σημεία της δοκιμής του πλοίου που έχετε. Δεν είναι ένα έγκλημα προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των τελικών σημείων :) Ωστόσο, κανείς δεν απάντησε στην ερώτησή μου:> Νομίζω ότι η επιλογή 1, 2 και 5, ένα καρφί δεν είναι απαραίτητη, επειδή το SMD PAD δεν θεωρείται και το σημείο από το τέλος το λογισμικό CAM. > Τι γνώμη έχετε για τις επιλογές 3 και 4; Enrico Migliore

Δεν του δεν αποτελεί έγκλημα, αλλά όπως είπα και νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που εξετάζουν κατά κάνοντας ένα PCB, που είναι πολύ πιο σημαντικό. Είστε εστιάζοντας σε somthing ότι αν πάρετε όλους τους άλλους παράγοντες υπόψη, θα πρέπει να διευθετηθούν από την ορθή πρακτική του σχεδιασμού που θα μαθαίνουν και να αναπτύσσονται. Και το ποσό των χρημάτων που θα σώσει δεν θα είναι μεγαλύτερο από το ποσό των χρημάτων που θα κόστιζε για να μειώσει τα σημεία, οπότε γιατί να μην επικεντρωθεί σε πραγματικά ζητήματα σχεδιασμό PCB και να εξοικονομήσετε χρήματα. Συγνώμη άλλαξε το μυαλό μου? Ναι, είναι ένα έγκλημα: lol: Ιπτάμενος καθετήρας μπορεί να είναι πιο αργή, αλλά παίρνει επίσης το χρόνο να χτίσει μια σταθερή χορεύω δοκιμή σημείο, σύρμα επάνω κλπ, και από ένα σταθερό σημείο είναι χρήσιμη μόνο για το ζήτημα του διοικητικού συμβουλίου, ίδιο συνέβη και με την τελική ηλεκτρική δοκιμή. Σε ένα σημείο κάθε κόμβο ήταν μόνο για δοκιμή, τώρα σάρωσης ορίων της και / ή λειτουργικές δοκιμές μπλοκ. Για να απαντήσω στην ερώτησή σας, όλα τα τακάκια έχουν κομμάτια πηγαίνει μέσα και έξω, ώστε κανένα δεν είναι τα τελικά σημεία, αλλά inermediate μαξιλάρια σε αλυσιδωτής σύνδεσης σήμα.

Γεια σου,> υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που εξετάζουν κατά κάνοντας ένα PCB, που είναι πολύ πιο σημαντικό Αυτά είναι ήδη φυλάσσονται υπόψη όταν διαδρομή ένα PCB. > Όλα τα τακάκια έχουν κομμάτια πηγαίνει μέσα και έξω, ώστε κανένα από αυτά τα τελικά σημεία Ok, ευχαριστώ για την άποψή σας. > Στην πραγματικότητα - πολλές σύγχρονες δοκιμές είναι πετούν καθετήρα-τότε υπάρχουν μόνο 2 καρφίτσες. 2 καρφιά είναι η καλύτερη περίπτωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να έχετε 3 ή 4 καρφιά για τη μέτρηση της αξίας του στοιχείου. Enrico Migliore

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back