Bandwidth του συγκριτικού

B

bsrivastava

Guest
Όλα,
Shuld Ποια είναι η σχέση του εύρους ζώνης της σύγκρισης με τη συχνότητα των εισερχόμενων αμαξοστοιχίας παλμό και γιατί;

ευχαριστώ

για .. σύγκρισης ή οποιοδήποτε κύκλωμα για tat ζήτημα συχνότητα της κυματομορφής εισόδου του SHLD δεν πρέπει να υπερβαίνει το εύρος ζώνης του κυκλώματος .. αν υπερβαίνει στρεβλώσεις ..

Σύγκρισης εύρος ζώνης πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την freq του παλμού εισόδου, αλλά πόσο θα πρέπει να είναι (x1.5 ή x2).και ποια είναι η αιτία.

Νομίζω ότι το εύρος ζώνης ενός συγκριτικού είναι κατά την καθυστέρηση αναπαραγωγής της, η οποία καθορίζει τελικά η ανώτατη συχνότητα σήμα εισόδου δεν παραμόρφωση / σφάλμα.

Magnetra

Ένα σύγκρισης είναι ένας ενισχυτής κέρδος με υστέρηση.Ακόμα και πολύ μικρή διαφορά τάσης στην είσοδο θα πρέπει να συγκριτή (ενισχυτής), υψηλή απόδοση (ή χαμηλή) κορεσμού.Για το λόγο αυτό, κέρδος ενισχυτής θα πρέπει να είναι υψηλό.
Επιπλέον, ενισχυτές έχει ορισμένου εύρους ζώνης.Το κέρδος είναι υψηλό στην bandwitdh συχνότητες μόνο.Για υψηλότερες συχνότητες η μείωση κέρδος ενισχυτή και έτσι, σύγκρισης δεν λειτουργεί σωστά και δεν λειτουργεί ως σημείο αναφοράς.
Τελευταία επεξεργασία από happy2005 στις 18 Οκτωβρίου 2005 14:23? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Με απλά λόγια, dependds ur στις απαιτήσεις του συστήματος.
Σε περίπτωση ανάγκης u να προσδιορίσει ακριβώς την επόμενη παλμό, καθυστέρηση της θα πρέπει να είναι μικρότερη από την επόμενη παλμού εμφανίζονται στην είσοδο.
Όπως ξέρω για σύγκρισης έχουμε γενικά μιλάμε για καθυστέρηση και όχι bandwidth

χαιρετισμοί

Νομίζω ότι το εύρος ζώνης είναι ίσο με καθυστέρηση για τη σύγκριση.Τόσο η "καθυστέρηση" ή "εύρος ζώνης" έχει ίδιο νόημα.

Νομίζω ότι το εύρος ζώνης είναι ίσο με καθυστέρηση για τη σύγκριση.Τόσο η "καθυστέρηση" ή "εύρος ζώνης" έχει ίδιο νόημα.

Στο κλασικό σύγκρισης σχεδιασμού αποτελείται από προενισχυτή και σύρτη.Κέρδος του προενισχυτή * tan (φάση για fs / 2) <σύρτης V os

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back