O
omid_juve
Guest
Είμαι με τη χρήση stk200/300 προγραμματιστή για τον προγραμματισμό ATMEGA8 AVR μου (το λογισμικό μου είναι Bascom 1.11.7.4) σε ένα από το πρόγραμμά μου που χρησιμοποίησα την εσωτερική 8M ταλαντωτή και εγώ don `t έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά σε κάποιο άλλο πρόγραμμα χρειάζομαι εξωτερική 16M κρύσταλλο στην εργασία. γι 'αυτό ορίζεται η CKSEL t0 1111 και γράψτε το fusebit την AVR και στη συνέχεια έβαλα το 16M κρυστάλλων σε καμία καρφίτσα. 9 & 10 του ATMEGA8 αλλά όταν άρχισα να γράφω το πρόγραμμα μου σε ένα τσιπ της μπορούσα προγραμματιστής `t εντοπίσει τσιπ μου. Θα χρησιμοποιηθεί ένα άλλο ATMEGA8 και πριν από την αλλαγή του εσωτερικού ταλαντωτή σε εξωτερικούς κρύσταλλο Τοποθέτησα 16 εκατομμύρια το κρύσταλλο σε καμία καρφίτσα. 9 & 10 του ATMEGA8 και στη συνέχεια θ αλλάξει τον ταλαντωτή σε εξωτερικούς κρύσταλλο και να γράψει το fusebits σε αυτό. αυτή τη φορά, επίσης, όταν άρχισα να γράφω το πρόγραμμα για τσιπ μου παράξενα προγραμματιστής μου μπορούσα να `t προσδιορίσει το τσιπ άλλη φορά. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το πρόβλημα; παρακαλώ βοηθήστε με.