AT + CIPSEND SIM300C ΠΡΟΒΛΗΜΑ GPRS ..

D

dani

Guest
Γεια σας όλους, είμαι εργασίας σχετικά με sim300C GPRS επικοινωνία και όλα πήγαιναν καλά με τις ακόλουθες εντολές AT μέχρι που έφτασε μέχρι και τον έλεγχο των δεδομένων actuall αποστολή σε μία διεύθυνση IP. AT + cgdcont = 1, "IP", "Internet" (Αποτελέσματα στο "Ok") AT + CSTT = "Internet", "username", "PASSWORD" (Αποτελέσματα στο "Ok") AT + Αποτελέσματα CIICR (στο "Ok ") AT + CIFSR (Αποτελέσματα σε μια ip xxx.xxx.xxx.xxx) στο + cipstart =" TCP "," 117.41.32.194 »,« 1001 »(Τα αποτελέσματα στο" Ok "τότε" CONNECT OK ") Τώρα, όταν θ εντολή θέμα AT + CIPSEN = 20 να με ρωτάει με> υπογράψουν και θ πληκτρολογήστε 20 charcters σε τερματικό υπερ και πήρα (αποτελέσματα στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ok") μέχρι αυτό το σημείο τα πάντα ήταν μια χαρά. Αν i χρησιμοποιείται για την αποστολή των δεδομένων μετά από κάθε λεπτό συνεχίζει ok. Αλλά η PROBLME: Όταν donot στείλει τα δεδομένα για μερικά 5-10 λεπτά του χρόνου, τότε στο + CIPSEND donot στείλει όλα τα δεδομένα, επίσης donot ανταποκριθεί με Erro ή ok μήνυμα δεν αναγνωρίζουν τι τόσο πάντα. Όταν κλείνω την σύνδεση GPRS και να τον συνδέσετε ξανά, χρησιμοποιώντας CIPSTOP CIPSTART και πάλι, από ό, τι αρχίσει να λειτουργεί ξανά. Κάνω worong τίποτα .. Plz παιδιά να με βοηθήσει, όπως έχω να deleiver το έργο το οποίο ολοκληρώθηκε στην ώρα τους και ο χρόνος είναι πολύ σύντομος και εγώ είμαι κολλημένος με αυτό CIPSEND δεν ανταποκρίνεται μετά από λίγα λεπτά το πρόβλημα. Regards.

Εάν mantain τη σύνδεση GPRS σε κατάσταση αδράνειας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πάροχος υπηρεσιών κλείσετε τη σύνδεση με τη διατήρηση του εύρους ζώνης. Θα πρέπει να στείλει όλα τα δεδομένα για να ανανεώσετε τη σύνδεση και την πρόληψη αυτού του προβλήματος. Regards.

Είναι φυσιολογικό να χάσει τη σύνδεση, εάν δεν υπάρχουν δεδομένα που αποστέλλονται από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. μπορείτε να προσπαθήσετε να κλείσετε τη σύνδεση και επανασύνδεση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back