Assura LVS πρόβλημα για TSMC 0,18 MIXED SIGNAL διαδικασία

N

nevylee

Guest
Γεια σας, παρακαλώ να με βοηθήσει όλους!

το πρόβλημα είναι: Η Assura LVS Εκτέλεση "VCO1" έχει αποτύχει!Το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων είναι Divices για το σχηματικό είναι αδέσμευτου Layout σε κάθε συσκευή.

ΛΔΚ και λειτουργεί με επιτυχία.
τι αυτό το αποτέλεσμα;
ευχαριστώ

το πρόβλημα δεν είναι assura, το πρόβλημα είναι η δική σας διάταξη.διαβάστε whats που απαριθμούνται στο ELW και VLW και κάνει τις διορθώσεις, στη συνέχεια, εκτελέστε LVS μέχρι το σχηματικό και η διάταξη netlists αγώνα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να ενημερώσετε (συνδέσεις-> update) διάταξή σας από το σχηματικό πρώτα.

HI.Έχω ενημέρωση, αλλά είναι LVS faild.

Σε Assura LVS μορφή στο κάτω μέρος επιλέξτε "Modify av CompareRules" κουμπί για να ανοίξει "avCompareRules μορφή. Επιλέξτε" Σβήνει onUnboundDevices "από τη λίστα και κάντε κλικ στο" Χρήση σε Εκτέλεση "κουμπί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το" Abort Στις Λυόμενος βοηθήματα " κουμπί είναι απενεργοποιημένη στη συνέχεια, κάντε κλικ εφαρμόζεται. Εκτελέστε LVS επόμενη.
Η ελπίδα αυτό βοηθά και πες μου.Ευχαριστώ!Προστέθηκε μετά από 18 λεπτά:Ξέχασα να αναφέρω ότι θα πρέπει να ανοίξει με CADENCE XL και κάντε κλικ συνδετικότητας> ενημέρωση> συστατικά και καθαρή.Ευχαριστώ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back