Assura δεσμευτικό το θέμα κατά τη διάρκεια LVS !!!!!!!

P

prathat

Guest
Hi all

Έχω ένα θέμα ενώ εκτελείτε Assura LVS για ένα μικτό σήμα διάταξης.Η διάταξη έχει DNW συσκευές σε κάθε ιεραρχία.Έχουμε ΕΑΒ διάταξη η οποία έχει μια λογική μπλοκ τοποθετούνται μέσα σε DNW (ώστε η NCH είναι τώρα τοποθετούνται σε DNW στο αποτέλεσμα, αλλά το σχήμα αναφέρει NCH αντί nch_dnw). Τα μπλοκ είναι καθαρά LVS σε αντίστοιχες ιεραρχίες αλλά στην κορυφή ιεραρχίας, υπάρχει μια σύγκρουση, λόγω της ΕΑΒ BLK.Είμαστε σε θέση να δώσει πολλαπλές συνδέσεις για να NCH (δηλαδή. NCH και nch_dnw) όπως το LVS τρέχει aborts..Although this switch is turned on, we get this error.

Assura LVS παράθυρο δίνει την επιλογή να επιτρέπει πολλαπλές bind_variants.
Παρόλο που αυτός ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος, θα έχουμε αυτό το λάθος.
are welcome.

Οι παρατηρήσεις, όπως για την επίλυση αυτού του θέματος ASAP
είναι ευπρόσδεκτα.

Χαιρετισμοί
Prathat

Γεια Prathat,
Δεν
είμαι πολύ σίγουρος αν είμαι σε θέση να καταλάβω γιατί υπάρχει χύμα δυνητικό πρόβλημα για το ψηφιακό μέρος της ΕΑΒ.Είναι η pwell αυτών nmos συσκευές (στις dnw) συνδέεται με το δικαίωμα δυναμικό και αν ταιριάζουν με τις δυνατότητες που έχετε συνδεθεί με το σχηματικό;
Μήπως αυτό NCH συσκευή διαθέτει ένα τερματικό στο μεγαλύτερο μέρος του συμβόλου;Αν ναι, έχετε πολλαπλή ελεγχθούν οι συνδέσεις μεταξύ των σχήμα και τη διάταξη;Ζήτησα από εσάς αυτήν την ερώτηση γιατί κάποιες φορές δεν θα υπάρχει μέρος στον τερματικό σύμβολο και το μεγαλύτερο μέρος ίσως συνδέεται με προεπιλογή "GND!"ή "υπο!"οπότε ίσως υπάρχει ένα πρόβλημα, αν έχετε θέσει αυτές τις συσκευές της dnw και συνδέεται το pwell με κάποια άλλη δυνατότητα.
Μία ακόμη πρόταση είναι: μπορείτε να αλλάξετε όλες τις συσκευές nmos στο σχηματικό από το "NCH" σε "nch_dnw" συσκευές?Νομίζω ότι το μοντέλο nmos (φάντασμα / hspice) που λαμβάνονται για την προσομοίωση θα είναι η ίδια ανεξάρτητα από το αν το είδος είναι NCH ή nch_dnw .. Έτσι, θα αλλάξει το σχήμα shouldn't προσομοίωση σε όλα τα αποτελέσματα, αν αλλάξετε.
Ελπίζω να βοηθάει.Συγγνώμη αν τα σημεία που είναι περιττές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back