ASIC βιβλιοθήκες

P

peen1

Guest
Είχα μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του ASIC βιβλιοθήκες κατά τη διάρκεια της σύνθεσης (synopsys).

Έχω ένα fast.db, slow.db και tpz.db Η γρήγορη και αργή καθορισμό των κυττάρων, ενώ το tpz έχει το επίθεμα πληροφορίες και ορισμένα μοντέλα σύρματος φορτίο.Η γρήγορη και αργή βιβλιοθήκες έχουν επίσης σύρμα φορτίο μοντέλα.
Ποια μοντέλα σύρματος φορτίο θα πρέπει να επιλέγονται και πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το επίθεμα πληροφορίες για την σύνθεση μου.

Πώς μπορώ να πω το εργαλείο για να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο φαίνεται ταιριάζει;

Είναι δυνατόν για το εργαλείο για να αναμειχθεί η γρήγορη και αργή βιβλιοθήκες και επιλέγουν το γρήγορο κύτταρα μόνο όταν αυτό απαιτείται, να καθορίζουν το χαλαρό.Άκουσα ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό το πεδίο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

peen1 έγραψε:

Είχα μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του ASIC βιβλιοθήκες κατά τη διάρκεια της σύνθεσης (synopsys).Έχω ένα fast.db, slow.db και tpz.db Η γρήγορη και αργή καθορισμό των κυττάρων, ενώ το tpz έχει το επίθεμα πληροφορίες και ορισμένα μοντέλα σύρματος φορτίο.
Η γρήγορη και αργή βιβλιοθήκες έχουν επίσης σύρμα φορτίο μοντέλα.

Ποια μοντέλα σύρματος φορτίο θα πρέπει να επιλέγονται και πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το επίθεμα πληροφορίες για την σύνθεση μου.Πώς μπορώ να πω το εργαλείο για να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο φαίνεται ταιριάζει;Είναι δυνατόν για το εργαλείο για να αναμειχθεί η γρήγορη και αργή βιβλιοθήκες και επιλέγουν το γρήγορο κύτταρα μόνο όταν αυτό απαιτείται, να καθορίζουν το χαλαρό.
Άκουσα ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό το πεδίο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Από Pad κύτταρα instatanced directely.Η ενότητα είναι επίθεμα δακτυλίου συνδέεται μόνο στο ανώτατο επίπεδο κατά τη διάρκεια της λογικής σύνθεσης.

1.select slow.db ως στόχο βιβλιοθήκη, tpz.db έχει οριστεί ως σύνδεσμος βιβλιοθήκη?
2.μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο φόρτισης στο μοντέλο slow.db

peen1 έγραψε:

Ποια μοντέλα σύρματος φορτίο θα πρέπει να επιλέγονται και πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το επίθεμα πληροφορίες για την σύνθεση μου.Πώς μπορώ να πω το εργαλείο για να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο φαίνεται ταιριάζει;

Η γρήγορη και αργή βιβλιοθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση Primetime τόσο χρόνο για ανάλυση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back