Anritsu Wiltron 360 φορέα δικτύου αναλυτής docs διαθέσιμο

P

pit

Guest
Γεια σας! Έχω κάποια τεκμηρίωση σχετικά με την Anritsu Wiltron 360 αναλυτή φορέα του δικτύου. Αυτό συμπεριλαμβάνει χειροκίνητη λειτουργία, GPIB προγραμματισμού εγχειρίδιο και άλλα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να το ανεβάσετε εδώ. Αυτή η πληροφορία είναι δύσκολο να βρεθεί. CU

Παρακαλούμε να το ανεβάσετε. / Pisoiu

Οδηγός Μοντέλο 360 Vector Network Analyzer Υλικά Μέτρηση Λογισμικό χρήσεως του λογισμικού Το εγχειρίδιο αυτό ισχύει και για την WILTRON 360 Vector Network Analyzer: Υλικά λογισμικό μέτρησης, έκδοση λογισμικού 1.02 και τα υλικά συσκευασίας WILTRON υπόδειγμα μέτρησης 2300-11A

360 VECTOR ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΛΥΤΗΣ GPIB ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ έκδοση λογισμικού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 3.07

ΜΟΝΤΕΛΟ 360PS20A ΠΑΛΜΙΚΗΣ / CW VECTOR ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μοντέλο 360 Vector Network Analyzer GPIB QUICK REFERENCE GUIDE Software Version 3.07

Μοντέλο 360B VECTOR ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MANUAL Έκδοση Λογισμικού: 4.05

Μοντέλο 360B VECTOR ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΛΥΤΗΣ GPIB ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ έκδοση λογισμικού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 4.05

Προγραμματισμός του Model 360 Vector Network Analyzer Χρήση του Microsoft (R) C

Προγραμματισμός του Model 360 Vector Network Analyzer Χρήση HP Basic

Anritsu 360B/37XXXA/B Σειρά Vector Network Σημείωση Εφαρμογή Αναλυτές On-Wafer μετρήσεις έως 110 GHz

Έχω επίσης docs για σειρά 37xxx και 46xx σειρά, τη λειτουργία και GPIB εγχειρίδια προγραμματισμού.

Έχετε το μοντέλο 360 Vector Network Analyzer εγχειρίδιο συντήρησης;

Γεια σας όλους. Έχω έντυπη έκδοση της υπηρεσίας εγχειριδίου (επίσης, op. Εγχειρίδιο, κλπ.) Επίσης, έχω λειτουργίας δίσκους 3,02 με πεδίο του χρόνου, 3,03 με πεδίο του χρόνου και 3,04 με το πεδίο του χρόνου. Ψάχνω ποτέ έκδοση των δίσκων του λειτουργικού συστήματος και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν κάποιος δεν έχουν εκδόσεις.

Γεια σας Pit: Μπορείτε παρακαλώ να ανεβάσετε Anritsu-Wiltron φορείς σας 360B εγχειρίδιο για μένα;

Εδώ είναι παλαιότερη έκδοση του εγχειριδίου χρήσης. Και είμαι ακόμα ψάχνει για πιο πρόσφατο λογισμικό από 3,04 (κάποιος στείλει 3,08 αλλά κακή τύχη και έχω χάσει!) Ramppa, OH2LIY

Και εδώ Εγχειρίδιο χρήσης για το λογισμικό έκδοση 4,05 Ramppa, OH2LIY

Γεια σας Ramppa, OH2LIY, Σας ευχαριστώ για τη δημοσίευση των εγγράφων σας διαθέσιμο για download. Έχω ένα καλό αρχείο από OM-RF εγχειρίδιο σας. Λήψη σε μια αργή σύνδεση τηλε είναι δύσκολο, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή στη χώρα τραχύ βουνό του Κολοράντο. Η πρώτη μου προσπάθεια στο κατέβασμα οι οδηγίες χρήσης δεν ήταν επιτυχής, όπως η μεταφορά αποκόπηκε πρόωρα. Θα προσπαθήσω και πάλι κατά τη διάρκεια της πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το καθαρό χρήση είναι μικρή. Θα ήθελα επίσης εκ νέου έλεγχος του δίσκου λογισμικό μου για να δω ποια έκδοση έχω. Νομίζω 4,08 της. Θα φροντίσω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πρέπει να κάνω ένα αντίγραφο ασφαλείας και θα μπορούσε να το πάρει σε κάποιο άλλο μέσο για την αποστολή στη Φινλανδία. BTW, ξέρετε OH2RF και OH2AXH; Συναδέλφους EMER Είναι στις 23 και 13 ΕΚ. Θα σας ενημερώσουμε του ελπιδοφόρα επιτυχία μου. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Αν δεν μπορώ να το τοποθετήσετε κάτω με επιτυχία, μπορώ να πάω στην τοπική βιβλιοθήκη μου στην πόλη και τη χρήση ινών τους 11 MB για σύνδεση οπτικών ινών υψηλής ταχύτητα λήψης! Προσέξτε, hey hey! 73 Bruce

OH2AXH χρησιμοποιείται μόνο 360 μου για να κάνουν νέους 23 εκατοστά-3cm multiband dishfeed:) Παρακαλούμε, αν μπορείτε να κάνετε αντίγραφο του δίσκου, και επίσης να αντιγράψετε τα αρχεία prog1/2/3. Εδώ είναι Εγχειρίδιο σέρβις (είναι επίσης σε ko4bb διαδίκτυο) ...

OH2LIY: Ευχαριστώ για το εγχειρίδιο ops. Είναι onlt πήρε 12 λεπτά για να κατεβάσετε την σύνδεση οπτικών ινών στην τοπική βιβλιοθήκη μας. Έλεγξα δίσκο λογισμικού μου. Δυστυχώς, είναι μάλλον σαν το δικό σας, Version 4.05. Θα έχει τη δυνατότητα πεδίο του χρόνου όμως. Ευχαριστώ για την εύρεση του εγχειριδίου συντήρησης. Θα πάρω μια ευκαιρία για να το κατεβάσετε αμέσως. Παρακαλώ εμπρός από τους καλύτερους 73 έως OH2AXH και τη συμμορία. 73 Bruce

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back