Analog Circuit Optimization Using Genetic Algorithm (VC 6)

A

arsham11

Guest
Αυτό είναι BS έργο μου, η οποία οφείλεται σε μια-δυο μέρες, χρησιμοποιεί TINA να βελτιστοποιήσει ένα κύκλωμα!
αν κάποιος ήθελε αυτό το έργο, ρίξτε μου μια γραμμή

Jakiś czas temu w mediach można było znależć informację o rosyjskiej blokadzie sprzedaży smartfonów iPhone. Blokada ta miała wejść w życie z początkiem zbliżającego się roku. Jednak po wgłębieniu się w ww. kwestię wnioski są zupełnie inne. Rosyjskiemu rządowi nie podoba się sposób przechowywania danych, który stosuje firma Apple. Chodzi oczywiście ...

Read more...

όπου μπορώ να βρω ένα αντίγραφο της γενετικής alg.που μπορώ να χρησιμοποιήσω για το γενικό σκοπό τη βελτιστοποίηση;

ευχαριστώ

Ποτέ δεν έψαξε για το φυσικό αέριο, και έχω γράψει το δικό μου!
Δεν ξέρω αν θέλετε ένα πηγαίο κώδικα για αυτό, ή όπως ένα βιβλίο γι 'αυτό!
αν θέλετε το όνομα του ένα ζευγάρι από καλά βιβλία για το θέμα, στη συνέχεια πτώση μου μια γραμμή, αλλιώς Λυπάμαι, αιτία δεν μπορώ να σας βοηθήσω.

πόσο ισχυρό είναι το κείμενο που γράψατε;υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα της σύγκλισης;Σκέφτηκα ότι είναι πολύ περίπλοκο και χρειάζεται πολύς χρόνος για την υλοποίηση.Χρειάζομαι ένα ισχυρό.

αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια χρησιμότητα για να σας

hoop: / / www.ie.ncsu.edu/mirage/GAToolBox/gaot/

καλά, είναι εντάξει, μπορεί να κάνει ακριβώς το πρόστιμο για 5 ή 6 άγνωστο στοιχεία σε ένα κύκλωμα!
πραγματική κοντά για να πάρει την απάντηση σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

κάθε ζεύγος γονέων παράγει 4 παιδιά και η καταλληλότητα συνεχίζει να βελτιώνεται με ένα καλό ρυθμό ...

αλλά νομίζω ότι μπορώ να την κάνουμε ακόμα καλύτερη, αλλά δεν έχω περισσότερο χρόνο για να εργάζονται σε αυτή και Πρέπει να τελειώσει τις διασυνδέσεις και να του δώσετε σε σύντομα ...

arsham11 έγραψε:

Αυτό είναι BS έργο μου, η οποία οφείλεται σε μια-δυο μέρες, χρησιμοποιεί TINA να βελτιστοποιήσει ένα κύκλωμα!

αν κάποιος ήθελε αυτό το έργο, ρίξτε μου μια γραμμή

Γεια σε όλους,
Ξέρω ότι έχει μια στιγμή, allllllot έχει συμβεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών και δεν έχω μέλισσα είναι σε θέση να κάνει πολλά άλλα από το να διαβάζουν τα email μου!
συγνώμη και πάλι ....
καλά, έχω φορτώσει BS έργο μου (δεν την πραγματική εφαρμογή), αλλά τα κακά νέα είναι σχεδόν όλα είναι σε περσικά!υπάρχει μόνο και παράρτημα στα αγγλικά για το πρόγραμμα και πώς λειτουργεί και ....!

http://bsproject.arsham.net/

Μου είπαν όχι για να φορτώσετε το ίδιο το πρόγραμμα!Είμαι εργασίας για την τελική επεξεργασία διατριβή μου για την Ασφάλεια WLAN και αυτό πρόκειται να είναι στα αγγλικά!Υπόσχομαι!

για όσους θέλουν εκτενείς πληροφορίες σχετικά με γενετικών αλγορίθμων βλέπε

http://www-illigal.ge.uiuc.edu/publications.php3

Hello all.
Έχω χρησιμοποιήσει ένα Optimizer για τη βελτιστοποίηση των διαφόρων κυκλωμάτων RF και πιστεύω ότι ο καλύτερος αλγόριθμος εξακολουθεί να είναι η κλίση μέθοδο.
Έχω Tryed διαφορετικών αλγορίθμων (διατίθεται στο λογισμικό που έχω) και καλύτερα αποτελέσματα μου είναι πάντα με την κλίση.
Ίσως αυτή να είναι η εφαρμογή των αλγορίθμων άλλων ότι δεν είναι καλό enought, αλλά για τα κυκλώματα με τρανζίστορ (MOS) και άλλα παθητικά στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των γραμμών μεταφοράς Εχω πάντα καλύτερα αποτελέσματα με κλίση .... πολύ αργή, αλλά πάντα να πάτε εκεί .... .
Όποιος έχει Tryed διαφορετικών αλγορίθμων βελτιστοποιήσεις για να βελτιστοποιήσετε το ίδιο κύκλωμα ...καμία ιδέα;;;;
Κάθε απλό κώδικα που διατίθενται για την κλίση αλγόριθμος;;;;

Σ.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μαθηματική απόδειξη ότι μια κλίση αλγόριθμος θα μπορούσε να φθάσει glopal Optima, ενώ για τη γενετική αλγόριθμος GA υπάρχει τέτοια απόδειξη.αλλά θα πρέπει να κάνει μια GA ότι coresponds στην αίτησή σας.συμβουλή μου προς εσάς είναι να περάσετε κάποιο χρόνο για να μάθουν πώς να κάνουν γενετικών αλγορίθμων και να μην χρησιμοποιούν αυτές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Ξεκίνησα αυτό το νήμα εδώ και πολύ καιρό, αλλά ήμουν πολύ ευτυχής να δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις, ...Θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ με την τελευταία θέση, GA θα επιστρέψει το GLOBAL καλύτερο αποτέλεσμα και θα το κάνει σε λιγότερο χρόνο.Ωστόσο, απαιτεί κάποιες πρόστιμο teuning και δεν υπάρχει off-the-shelf εξίσωση προς χρήση!

Έχω χρησιμοποιήσει GA στο MS διατριβή μου <h ** p: / / WiFi.arsham.net>, καθώς και να βελτιστοποιήσει το σπάσιμο WEP κλειδιά σε 802,11 δίκτυα, σε γενικές γραμμές θα πρέπει να πω "GA ROCKS!"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back