Ampere θέματα ελέγχου σε scr φορτιστή μπαταρίας

U

unelco

Guest
Κύριε, έχω ένα πρόβλημα scr φόρτιση της μπαταρίας μου παρακαλώ βοηθήστε me.I χρησιμοποιείται φόρτιση Circut αποδίδουν αυτό το mail.my πρόβλημα, φόρτιση της μπαταρίας ρύθμιση τάσης είναι εντάξει, αλλά ampear ελέγχου δεν properiy εργασίας. Προσπάθησα αυτό το Circut 24v UPS, μπαταρίας Ρυθμ φόρτιση τάση δεν 28V κατάσταση φορτίου, είναι εντάξει τότε θ συνδέσετε το φορτιστή της μπαταρίας και ρυθμ 6amp ampear. τότε θ εκπληρώσει την τάση της μπαταρίας, δηλαδή 22V (φορτιστής απενεργοποίησης) και επαναλάβετε τη φόρτιση του ρεύματος φόρτισης είναι υψηλότερη 15α. κανένας περιορισμός αυτή τη φορά , τι το problam παρακαλώ βοηθήστε me.I χαλκού χρήση αναστόμωση τρέχον όριο.

Σχηματικό σας δεν εμφανίζεται στη θέση σας, αν έχετε συνδέσει την εικόνα. Δεν είμαι εξοικειωμένος με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν την SCR, για να φορτίσετε την μπαταρία. Χρησιμοποιείτε ένα SCR τη διεξαγωγή των σημερινών συνεχώς, ανεμπόδιστη, έως ότου η μπαταρία είναι φορτισμένη σε ίση βολτ επίπεδο φόρτισης πηγή σας; Τότε πλέον τρέχουσα ροή και η SCR σβήνει; Αυτό ακούγεται σαν συμβατική χρήση της SCR. Ή είστε με το SCR να παλμό ρεύματος, ή να περιορίζει τις σημερινές; Αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για το τι βολτ επίπεδα που ισχύουν για τις ακίδες του, και σε ό, τι χρονικές στιγμές. Μη γνωρίζοντας τι κύκλωμα ανίχνευσης που χρησιμοποιείτε ... Αλλά μπορεί να ανιχνεύσει διαφορετικά με μια μπαταρία 24v στο βρόχο, σε σύγκριση με καμία μπαταρία. Με τον τρόπο αυτό, ένα 28 V πηγή φόρτισης θα στείλει μόνο ένα περιορισμένο ποσό των τρεχουσών σε μια μπαταρία 24 V. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η καθαρή τάση στο βρόχο είναι 4 V. Για να αποκτήσετε 15Α ποσοστό επιβάρυνσης δεν μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη από 1/3 ohm συνολική αντίσταση βρόχου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back